Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Ένα ιδιαίτερο Τουρνουά και στην κορυφή "Τα Φεγγάρια"

Πραγματοποιήθηκε το 4ο Τουρνουά Πόλο παραλίας του Ν.Ο.Αλιβερίου το περασμένο Σαββ/κο 4-5 Αυγούστου στον Κάραβο με απόλυτη επιτυχία. Ένα ιδιαίτερο τουρνουά και αυτό για δυο λόγους, γιατί όπως ανέφερε
στον πρόλογο του ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Α. κ. Αλέξης, το φετινό 4on4 Beach Water Polo ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του παλαιού υδατοσφαιριστή του ομίλου, με προσφορά στον σύλλογο, Κώστα Γιοβανάκη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή την δεκαετία του '90. 
Ο δεύτερος λόγος ήταν η βράβευση της ιστορικής ομάδος πόλο των Γυναικών του Ν.Ο.Α. για την συμμετοχή τους στο 1ο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, 30 χρόνια από τότε (1988-2018).
Στην αρχή της τελετής λήξης του Τουρνουά και πριν τις βραβεύσεις, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Γιοβανάκη αλλά και για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι Αττικής, οπού εκεί χάθηκαν και ο Παλαιός κολυμβητής του Ν.Ο.Α. και η σύζυγος του, Δημήτρης Τουρναβίτης και Χρύσα Σπηλιώτη, αλλά και για τον Ιάσωνα Πανταζή, υδατοσφαιριστή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 21ενος ετών σε τροχαίο, μια ημέρα-(Παρασκευή 3/8) πριν ξεκινήσει το Τουρνουά.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις, με πρώτη αυτή του Κώστα Γιοβανάκη, την οποία πλακέτα παρέλαβε ο Αδελφός του Θέμης και ο ανιψιός του, ο οποίος φέρει και το όνομα του.
Η δεύτερη βράβευση ήταν για τα κορίτσια της ομάδας του 1988, οι οποίες παρέλαβαν τις πλακέτες τους εμφανώς συγκινημένες από τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Α.. και παλαιό τους συναθλητή.
Παρούσες στην βράβευση ήταν: η αρχηγός Ράπτη Δήμητρα, η Τερμ/κας Γιαννοπούλου Δέσποινα, Γιαννοπούλου Πόπη, Μπάνου Μαρία, Μπάνου Σοφία, Τσώνη Ελένη και δια αντιπροσώπου η Νίνου Ελένη.
Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν για το "EviaVima.com" και το "Ράδιο Αλιβέρι Ένα" για την συνεισφορά τους στην προβολή του 4ου αυτού Τουρνουά, Ρέτσα Ματίνα & Βασίλης Γκότσης.
Τέλος ήρθε η σειρά για τους πρωταγωνιστές του 4on4 B.W.Polo οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να μας εντυπωσιάσουν με τις ικανότητές τους μέσα στο νερό, πραγματοποιώντας δυνατά παιχνίδια, βάζοντας πολύ όμορφα γκολ, κρατώντας μας το ενδιαφέρον έως και το τελευταίο παιχνίδι.

Αγώνας επίδειξης πραγματοποιήθηκε και από τα κορίτσια του τμήματος πόλο του Ομίλου και ήταν συγκινητική η στιγμή όπου οι παλαιότερες πολίστριες του ομίλου έκαναν την βράβευση στις νεότερες.
Το 4ο τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Έφορος Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας κ. Δημήτρης Βλάχος, ο Διαιτητής και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων διαιτητών Υδατοσφαίρισης κ. Λευτέρης Τετζαλίδης, όπως και οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών του Πανιωνίου κ. Φίλιππος Χόρτης & Παναγιώτης Καλαϊτζίδης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.(Καραγιάννης Β., Αγγελέτος Κ., Ρεβύθη Ε., Λεβέντη Σ., Πετράκη Α.)
Νικητές του Τουρνουά αναδείχθηκαν "Τα Φεγγάρια" οι οποίοι συμμετείχαν για δεύτερη φορά-(Πέρσι είχαν κατακτήσει την 2η θέση) με τους: Οικονόμου Ν., Βλάχο Ν., Νίκα Δ., Τριανταφύλλου Ο., Τζούμα Μ..
Την 2η θέση κατέκτησαν "Τα Ναυάγια" οι (περσινοί νικητές), με τους: Μαντζόπουλο Γ., Σφακιώτη Ν., Καλαϊτζίδη Π., Κοκκάλα Γ., Χόρτη Α..
Την 3η θέση η ομάδα του "Baluse" με τους: Αλεξανδρόπουλο Γ., Μάλλιο Π., Κάλη Β., Μπόκαρη Γ., Χόρτη Π., Καλαϊτζίδη Η.
Να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του 4ου Τουρνουά 4on4 B.W.Polo του Ν.Ο.Α., το club BALUSE στον Κάραβο και ιδιαίτερα τον κ. Μανώλη Κοτσιφάκη για την βοήθεια του, τον προπονητή μας κ. Γιώργο Στουπή, τους αθλητές μας Γιάννη Αλεξανδρόπουλο, Μάλλιο Πάνο, Σφακιώτη Νίκο, Μαντζόπουλο Γιώργο για την βοήθεια τους στην οργάνωση του Τουρνουά, όπως και το photo center Βασίλη Ψαρρά για την παραχώρηση των φωτογραφιών.
Το 4ο Τουρνουά 4on4 πόλο παραλίας του Ν.Ο.Αλιβερίου είναι παρελθόν, ραντεβού πλέον στο 5ο και το 2019, να βρεθούμε, να κολυμπήσουμε, να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε, όπως κάνουμε πάντα!


Για περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου