Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β' Φάση): Κάρυστος-Ταμυναϊκός 1-4

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 4-1 στην Κάρυστο την τοπική ομάδα και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας "Δαριβέρης Σπύρος". Η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ στο 29′ με σουτ του Κ. Πέππα, αξιοποιώντας ασίστ του Τρεπεκλή, με τον Καρατζά να εκμεταλλεύεται αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα και να κάνει το 0-2 οκτώ λεπτά αργότερα, ενώ στο 43′ ο Τσολάκος τροφοδότησε τον Ντούρμα, ο οποίος σημείωσε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. 

Το 0-4 έγινε στο 61′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κ. Πέππα, με τον Καράβολα επτά λεπτά μετά να μειώνει για τον ΑΟΚ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Βελέντζας-Ντόβολης Ε.

ΓΚΟΛ: 68′ Καράβολας-29′ & 61′ Κ. Πέππας, 37′ Καρατζάς, 43′ Ντούρμας.


ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Νίκος Κιαπέκος): Παν. Ραβιόλος, Σφυρίδης, Κεφαλάς, Περ. Ραβιόλος, Θάτσι (46′ Αστηθάς), Ντινιάκος (54′ Καπόλας), Κασέμι, Μπιθικούκης (86′ Σακελλαρίου), Ζάνι, Καράβολας, Μπούσουλας (35′ Γκιλπάθης).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας, Τσολάκος, Καρατζάς (67′ Μπράχα), Αναστασίου, Αντζέλι (57′ Σταματούκος), Κ. Πέππας, Ντούρμας (46′ Τσούμαρης), Ποδαράς (57′ Δήμου), Τρεπεκλής (67′ Ι. Μώρος), Μανδράκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου