Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Γ' ΕΠΣΕ (ΜΠΑΡΑΖ): Άμεση επιστροφή για τους "λιγνιτωρύχους"! (Άγιος Λουκάς-Κριεζά 1-1)

Ο Άγιος Λουκάς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τα Κριεζά, για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ των μπαράζ ανόδου της Γ' ΕΠΣΕ. Χαρμόσυνη μέρα για τους "λιγνιτωρύχους" που εξασφάλισαν και μαθητικά την άμεση επιστροφή τους στη Β' ΕΠΣΕ (ανεξάρτητα από το δικό τους σημερινό αποτέλεσμα). 

Σ’ ό,τι αφορά τον ΑΟΚ, παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο +3 από την τρίτη θέση και θέλει νίκη ή ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική, όπου θα υποδεχθεί τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, που από την πλευρά του θέλει μόνο νίκη, για να πάρει εκείνος τη δεύτερη θέση. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45′ με τον Σ.Μ. Αθανασίου και στο 61′ ο Κιούσης ισοφάρισε για τον Άγιο Λουκά. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μεταξά (20′) και ακυρωθέν γκολ -ως φάουλ- του Σταμέλου (35′) και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Π. Φελέρη, στο 73′.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσακός/Δούκας-Δάλλας.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 73′ Π. Φέλερης.

ΓΚΟΛ: 61′ Κιούσης-45′ Σ.Μ. Αθανασίου.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Δημήτρης Γούναρης): Τζάνης, Μεταξάς (83′ Φωτιάς), Κιάτος, Γκαρούτσος (68′ Περήφανος), Π. Φελέρης, Λάμπρου, Σταμέλος (77′ Γιαννούλης), Κιούσης, Ισούφ, Νικολάου (68′ Ν. Φελέρης), Κωτσής.

ΚΡΙΕΖΑ (Βασίλης Καραταζάς): Μπρούνο Κελάι, Μπενίτο Κελάι, Σ.Α. Αθανασίου, Πιλάτης, Μπάνος, Α. Αθανασίου, Τσόκας, Ποδαράς, Τσαλιαγκός (80′ Λαθουράς), Περιβολάρης, Σ.Μ. Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου