Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Καταστροφική ήττα με υπογραφή Βεζιρτζόγλου

Ενας Χαλκιδέος έγινε "εκτελεστής" του Ταμυναϊκού μέσα στο Αλιβέρι και τον έριξε στα ...τάρταρα.
Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου με τη φανέλα του Ερμή Κιβερίου, σκόραρε δυο φορές και η ομάδα του ...απέδρασε με το διπλό
από την Εύβοια, αφήνοντας τον Ταμυναϊκό να ...χαροπαλεύει στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Ταμυναϊκός στο α' ημίχρονο ήταν πολύ καλός και κατάφερε να προηγηθεί στο 39'. Από ασίστ του Μήτρου, ο Ραμπαβίλας με παλικαρίσια προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-0.
Προηγουμένως, ο Ταμυναϊκός είχε άλλες δυο αξιόλογες στιγμές. Στο 15' καλό σουτ του Μήτρου απέκρουσε ο Παλιγγίνης και στο 18' καλό σουτ του Ραμπαβίλα πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Στο β' ημίχρονο που έβρεχε, ο Ταμυναϊκός τα έκανε ...μούσκεμα ενώ ...αδιάβροχος ήταν ο Βεζιρτζόγλου και κατ' επέκταση ο Ερμής Κιβερίου. 

Στο 57' από εκτέλεση κόρνερ ο Σελής έπιασε κεφαλιά στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Βεζιρτζόγλου -που καιροφυλακτούσε- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 72' ο Ερμής Κιβερίου πέτυχε την ολική ανατροπή. Ο Βεζιρτζόγλου με πλασέ έκανε το 1-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς.
Ο Βεζιρτζόγλου είχε και δοκάρι στο 90' και έχασε την ευκαιρία να σημειώσει χατ τρικ.
Ο Ταμυναϊκός στο β' ημίχρονο ήταν μέτριος και δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ματς.
Στο 95' αποβλήθηκε με κόκκινη ο Παπαϊωάννου του Ερμή Κιβερίου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Λαθουράς): Μπάρδης, Καρράς, Πιλάτης (75' Κ. Κατσάμπας), Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου (75' Κούρτης), Μ. Αναστασίου, Κώτσης (86' Κ. Καρατζάς), Αντμίρ Ζάχι, Παν. Κατσάμπας (60' Παπαδάκης), Ραμπαβίλας, Μήτρου.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ. Διαμαντής): Παλιγγίνης, Χουσελάς (72' Μπιτζής), Σάκουλης (57' Ζίου), Παππάς, Σελής , Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (86' Τζελάνι), Μαρίνης, Γάλας (93' Χατζόπουλος), Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου