Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Αλιβερίου

Σε μία όμορφη εκδήλωση, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00 στον Κάραβο Αλιβερίου στο cafe-club Novus, ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. 
Η αίθουσα ήταν
κατάμεστη από αθλητές, προπονητές, γονείς και σύσσωμο το Δ.Σ του Συλλόγου με την πρόεδρο του ομίλου κα. Δήμητρα Ράπτη η οποία άνοιξε την εκδήλωση με ένα σύντομο χαιρετισμό, 
στον οποίο αναφέρθηκε στις επιτυχίες και τις δράσεις του ομίλου την χρονιά που μας πέρασε, αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη κατασκευής κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι και ευχήθηκε καλή χρονιά εκ μέρους του Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. με υγεία και πολλές βουτιές για την νέα χρονιά, ευχαριστώντας τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο, δίνοντας την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, μεράκι και αγάπη προς τα παιδιά και το άθλημα της κολύμβησης & υδατοσφαίρισης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και ο Πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας κ. Μούτουπας Ευάγγελος αναφερόμενος στις επιτυχίες του ομίλου στο 2017, δίνοντας τα συγχαρητήρια του στους αθλητές, προπονητές και Δ.Σ. για τις προσπάθειες που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια επεσήμανε ότι πλέον δεν μένει κάτι άλλο παρά η κατασκευή κολυμβητήριου στο Αλιβέρι το οποίο θα δώσει άλλη προοπτική για την αθλούμενη νεολαία της περιοχής.
Στο ίδιο μοτίβο και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κουλούρης Γιώργος ευχήθηκε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες για το σύλλογο, αναφέροντας ότι η κατασκευή κολυμβητηρίου θα πρέπει να γίνει προσπάθεια από όλους προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Περ. Επιτρ. κολύμβησης & υδατοσφαίρισης Αν. Στερεάς και Εύβοιας κ.Ευαγ. Μούτουπας, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Γεωρ. Κουλούρης, ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ.Μπαράκος Νικ., ο Δημ. Σύμβουλος κ.Βασ. Ντόβολης, η Δημ. Σύμβουλος κα.Μαργ. Μέξη, ο Δημ. Σύμβουλος κ.Γιαν. Κούκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα.Σοφ. Κόλλια-Βότση, ο Πρόεδρος του Αστέρα Αλιβερίου κ.Ευάγ. Πεταχτής, ο Πρόεδρος του Αίαντα Αλιβερίου κ.Νεκτ. Χαλδούπης.

Έγιναν βραβεύσεις, των προπονητών, Προκόπη Αλέξη, Κων/νο Αγγελέτο, Γεώργιο Στουπή, Κων/νο Καρατζά, Άννα Ματζαβάκη, των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου της αγωνιστικής ομάδος, καθώς και των χορηγών που στηρίζουν τις δράσεις του Ν.Ο.Αλιβερίου.
Το 2017 ο Ν.Ο. Αλιβερίου πέτυχε το απόλυτο, αφού κατά την διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος συλλόγων Θάλασσας που έγινε στο Καρπενήσι, στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη του 2017, κέρδισε το σύνολο των κατηγοριών (9) και για μια ακόμη χρονιά απέδειξε την απόλυτη κυριαρχία του στο πρωτάθλημα αυτό.
Επόμενος στόχος των ανθρώπων του συλλόγου και όλων μας τώρα θα πρέπει να είναι να  ευοδωθεί  η χρονίζουσα επί σειρά ετών κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου που θα δώσει την ώθηση στον σύλλογο να κυριαρχήσει στις μεγάλες κατηγορίες αθλητών κολύμβησης καθώς και στο άθλημα της υδατοσφαίρισης που κάτω από αντίξοες συνθήκες από τώρα καλλιεργεί.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου