Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Φιλικό Υδατοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε από τον Α.Κ.Ο.Χαλκίδας και τον Ν.Ο.Αλιβερίου

Την προσπάθεια του συνεχίζει ο Ν.Ο.Αλιβερίου για την επανεκκίνηση του τμήματος της γυναικείας Υδατοσφαίρισης με απώτερο στόχο την συμμετοχή του σε Εθνικό Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας λοιπόν πραγματοποιήθηκε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Α.Κ.Ο.Χαλκίδας εχτές 31 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας. 
Στην αρχή της συνάντησης ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Αλιβερίου κ. Αλέξης ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την φιλοξενία το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Χ. και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και τον έφορο του τμήματος οι οποίοι ήταν παρόντες κ. Χριστοδούλου Πέτρο & κ. Διαμαντίδη Σωτήρη, λέγοντας πως για τον Ν.Ο.Α. είναι "μάνα εξ ουρανού" αυτές οι εκδηλώσεις, του να συμμετέχουν οι αθλήτριες του Ομίλου σε συνθήκες αξιοπρεπείς και κολυμβητηρίου, μιας και ο Ν.Ο.Α. στερείτε τέτοιον υποδομών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν είναι πολλές και σημαντικές. 
Στην συνέχεια ο κ. Αλέξης ευχαρίστησε και την Προπονήτρια του Α.Κ.Ο.Χ. Κρυσταλλία Καλαχάνη για την συνεισφορά της στην πραγματοποίηση του φιλικού, απονέμοντας της τιμητική πλακέτα για τις Διακρίσεις της και την προσφορά της στην Ελληνική Υδατοσφαίριση.
Να σημειώσουμε ότι η Κρυσταλλία Καλαχάνη έχει αγωνιστεί ως αθλήτρια στις ομάδες: Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Ν.Ο. Χίου, Νηρέα Χαλανδρίου και Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών με συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Ως προπονήτρια έχει εργαστεί στον Νηρέα Χαλανδρίου και μέχρι πρότινος στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε το φιλικό, με τα κορίτσια και από τις δυο ομάδες να δίνουν το καλύτερο τους, με ωραία γκολ και φάσεις δυνατές, κρατώντας μας το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ στο τέλος του φιλικού να βγαίνουν μαζί από την πισινά με χαμόγελα παρά την κούραση του αγώνα.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου