Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Χόρεψε και τίμησε τους Πρωταθλητές του ο Ν.Ο.Αλιβερίου (pics)

Με τη Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του, έκλεισε την χρονιά χθες βράδυ Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ο Ν.Ο. Αλιβερίου, τιμώντας και βραβεύοντας τους αθλητές του
που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018!
Μια χρονιά που βρήκε τον Όμιλο για μια ακόμη φορά, στην κορυφή του πανελλήνιου πρωταθλήματος Συλλόγων θάλασσας.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπόκαρης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Στουπής και Γιώργος Κουλούρης ο Πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας Ευάγγελος Μούτουπας, ο σύμβουλος του υπουργού Μεταφορών Βασίλης Λύκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κούκης, η Πρόεδρος του Α.Σ. Καλλιπάτειρα Μαρία Σκούρα (παλαιά κολυμβήτρια & προπονήτρια του Ν.Ο.Α.), σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον πρόεδρο Προκόπη Αλέξη και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο ‘Ανεμόμυλος’ στο Αλιβέρι και είχε απόλυτη επιτυχία, με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Α. Προκόπη Αλέξη, να στέκεται στις δηλώσεις του, στη δημιουργία κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι, κάτι που μετά από αρκετά χρόνια βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, με προοπτική να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στην επόμενη χρονιά! Για το 2019, ο Πρόεδρος ευχήθηκε να είναι μια από τις τελευταίες χρονιές που οι αθλητές του Ομίλου θα προπονούνται σε εγκαταστάσεις στην θάλασσα.
Ο Δήμαρχος κύριος Μπουραντάς από την πλευρά του ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την κατασκευή του κολυμβητηρίου, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό του χώρου, την μελέτη, καθώς και την δανειοδότηση του έργου.
Το κολυμβητήριο είναι το έργο που θα δώσει, ώθηση στην ανάπτυξη του Υγρού Στίβου στην περιοχή που στερείται σχετικών εγκαταστάσεων και στον Ν.Ο. Αλιβερίου να βρει την θέση που πραγματικά του αξίζει στην πανελλήνια κατάταξη, ανέφερε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής κ. Μούτουπας.
Στην εκδήλωση Βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε και με τις ευχές για καλή χρονιά, έδωσαν το νέο ραντεβού για την επόμενη (2019), που ευελπιστούν να είναι η πρώτη από την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα εγκαίνια του νέου κολυμβητηρίου.
Βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές-αθλήτριες: Μαρία Καγκέλη, Ελένη Μπάνου, Νικολέτα Φωτιά, Ιωάννα Δεμερούτη, Νικολέτα Στουπή, Βαλεντίνη Χαρπαντίδη, Κωνσταντίνα Κούκη, Δήμητρα Ζούμπερη, Ευαγγελία Ηλία, Λάουρα Σκαρλάτ, Ιωάννα Κυριακού, Κωνσταντίνα Κρόμπα, Μαριανίνα Κρόμπα, Μαργαρίτα Φρυγανιώτη, Ευαγγελία Ζούμπερη, Κωνσταντίνα Μπαϊρακτάρη, Νικολέτα Σάλιαρη, Αγγελική Μπαϊρακτάρη, Νικολέτα Αγγελέτου, Σοφία Αγγελέτου, Νίκος Σπανός, Ευάγγελος Φρυγανιώτης, Γιώργος Δεμερούτης, Κυριάκος Καρβουνιάρης, Μιχάλης Φρυγανιώτης, Βασίλης Αγγελέτος, Δημήτρης Γλάρος, Νικόλαος Μάστορης, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Νικόλαος Παπουτσής, Σπύρος Νικολάου, Γιώργος Καρατζάς, Βαγγέλης Κάλφας, Ιωάννης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Σκοντόβολος, Νικόλαος Κάτσος, Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης. Για την συνεισφορά τους στην επιτυχία αυτή της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, τιμήθηκαν και οι προπονητές τους: Αγγελέτος Κων/νος, Στουπής Γιώργος, Καρατζάς Κων/νος και Ματζαβάκη Άννα.
Για την εκπροσώπηση του Ν.Ο.Α. σε κολυμβητικές ημερίδες και event στην χειμερινή περίοδο, βραβεύτηκε και ο μικρός κολυμβητής του Νικόλας Μέξης.
Η βραδιά έκλεισε με χορό από τους Αθλητές, Δ.Σ., Προπονητές και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου