Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Όλυμπος Γυμνού-Α.Ο.Αγίου Λουκά 2-2 (φιλικός αγώνας)

Όλυμπος Γυμνού και Άγιος Λουκάς αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν
το σκορ στο 15ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ του Δρίτσουλα, ενώ ο ίδιος στο 40′ διπλασίασε τα τέρματα του Αγίου Λουκά. Καλύτερη στιγμή για τον Όλυμπο στο πρώτο μέρος ένα κάθετο δοκάρι στο 11′ με κεφαλιά του Ρουμπή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, με τον Παναγιώτη Κοντογιάννη να έχει περάσει στο παιχνίδι αρκετούς απ’ τους πιο έμπειρους παίχτες του, και αρχικά μείωσαν στο 52′ με ωραία τελική του Κηρύκου και στο 80′ ο Η. Αργύρης διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ. Ενδιάμεσα στο 63′ η ομάδα του Γυμνού κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ολύμπου Κηρύκος, το οποίο απέκρουσε ο Κιούσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητρολιός-Κοντογιαννίδης-Σέρρας
ΓΚΟΛ: 52′ Κηρύκος, 80′ Η. Αργύρης-15′ & 40′ Δρίτσουλας.

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Χουχούμης, Σκεμπές, Κιούσης, Κουτσαυλής, Κηρύκος, Καρλατήρας, Σακκής, Αποστόλου, Μπαρώτας, Ρουμπής. (Η. Αργύρης, Σ. Αργύρης, Μπασινάς, Ζουρμπουλής, Τσουμάνης, Τσούμαρης, Κοντογιάννης, Ρόγκας, Τοπάλι, Μητρολιός).
Άγιος Λουκάς (Γιώργος Μπόκαρης): Δεμερούτης, Τσάλλας, Κιάτος, Μπάνος, Πιλάτης, Ρέτσας, Κρόκος, Δρίτσουλας, Καλαμιώτης, Β. Γιαννούλης. (Ισούφ, Κουκουβάος, Ρερρές, Γιαγκίνης, Κελάι, Κιούσης, Γκαρούτσος, Γ. Γιαννούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου