Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Σε εξέλιξη το Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Αλιβέρι (pics)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 που διοργανώνεται στο ανοικτό γήπεδο του Αλιβερίου. Η πρωτοβουλία ανήκει σε ομάδα νέων της περιοχής
που αγαπάνε το άθλημα, με επικεφαλή τον Στράτο Ιωάννου (την προηγούμενη σεζόν είχε συμμετοχή στην Α' ΕΣΚΑΣΕ με τον Αστέρα) και οι ηλικιακές κατηγορίες είναι δύο και συγκεκριμένα για 15-18 ετών και 18+. 
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν γίνει μικρής έκτασης παρεμβάσεις από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου με την τοποθέτηση νέων μπασκετών, καθαρισμός του προαύλιου χώρου και του τερέν του γηπέδου, ώστε να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση το γήπεδο για την διεξαγωγή του Τουρνουά. 
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 20 όμαδες με συμμετοχή αθλητών από Άμάρυνθο έως και Κύμη και αυτό αποδεικνύει την δίψα των παιδιών για μπάσκετ και άθληση. Οι "μάχες" που δίνονται στο τερέν του γηπέδου είναι πολλές, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια και όλα κυλούν ομαλά. 
Τα παιχνίδια έχουν αρκετό ενδιαφέρον και οι παρουσία του κόσμου που είναι αρκετός το επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαράκος Νίκος, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Αστέρα κ.κ. Πεταχτής Ευάγγελος & Μάστορης Παναγιώτης, ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Αλιβερίου και Πρόεδρος του ΝΟΑ κ. Αλέξης Προκόπιος, προπονητές ομάδων, παλαιοί αθλητές κ.α. 
Οι αγώνες θα τελειώσουν την Κυριακή 19 Ιουλίου με τους ημιτελικούς και τελικούς και θα γίνει η τελετή βράβευσης των νικητών. 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου