Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Νικητής στο ντέρμπι του νότου ο Α.Ο.Αγίου Λουκά 2-0 τα Ζάρητρα

Ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα παιχνίδια παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Λουκά ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Α.Ο.Ζάρητρα.
Μοιρασμένο το παιχνίδι, από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καθολική υπεροχή στο πρώτο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών με τον Τζάνη να κάνει ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και να λέει όχι σε τρεις φάσεις, κάνοντας σωτήριες αποκρούσεις. Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές , παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν να πετύχουν δυο όμορφα γκολ και στη συνέχεια, κάνοντας σωστή διαχείριση, να κλειδώσουν το παιχνίδι. Αναλυτικά οι φάσεις: Πρώτη χαμένη ευκαιρία για τα Ζάρκα στο 9ο λεπτό, όταν σουτ στην κίνηση του Σπανού μέσα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 25ο λεπτό πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του CELA, βγάζει μόνο του τον BRAHA, αλλά το σουτ του τελευταίου περνάει πάνω από τα δοκάρια του Τζάνη. Στο 26ο, 27ο και 41ο λεπτό είχαμε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις του Τζάνη σε ισάριθμα σουτ των παικτών των Ζαράκων. Μάλιστα σε μια από αυτές τις αποκρούσεις, ο τερματοφύλακας του Αγίου Λουκά είχε σύμμαχό του και το δοκάρι, αφού πρώτα με τις άκρες των δαχτύλων του κατάφερε να διώξει την μπάλα που στη συνέχεια σταμάτησε στη ρίζα της κάθετης δοκού. Στο 48ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν πλασέ του Δρίτσουλα, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καλλιοντζή. Στο 57ο λεπτό ο Άγιος Λουκάς άνοιξε το σκορ, όταν ο Μυτάφης με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Δρίτσουλα απέναντι στον Καλλιοντζή και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα είχαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Αυτή τη φορά ήταν ο αρχηγός των γηπεδούχων Κρόκος Κ. που με κάθετη μπαλιά πάρε βάλε, έβγαλε μόνο του τον Μεταξά, που δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να κάνει το 2-0. Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης η ομάδα των Ζαράκων προσπάθησε να απειλήσει, αλλά η ομάδα του Μπόκαρη, παίζοντας έξυπνα, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Γκίκα, όταν κεφαλιά του μέσα από τη μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Σίγουρα η ομάδα των Ζαράκων αδικείται από το τελικό σκορ, αφού θα μπορούσε, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Άριστη η διαιτησία των Κ. Πόγκα, Καντάρη, Μούντριχα . 

Α.Ο.Αγ. Λουκά: Γ. Μπόκαρης: Τζάνης, Κρόκος, Ρέτσας,(35' Καράπας), Ξύγγης, Μπάνος, Κιούσης, Μεταξάς,(65' Τριτσώνης),Μυτάφης,(89' Γκαούτσος), Δρίτσουλας,(90΄Ομερι), Πομάρες, Νικολάου. 
Α.Ο.Ζάρητρα: Χαρ. Γεωργίου: Καλιοτζής, Φωτόπουλος,(73' Καλιοτζής Γ), Σπανός,(56' Ντούνης), Λιώνης, Ντόβολης, Πέππας, Αποστόλου, Παναγιώτου Γ,(56' Παναγιώτου Ν), Γκίκας, Φαμπιόν, Μπράχα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου