Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ο Αγιος Ιωάννης σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή

Ξεχωριστή ημέρα ήταν η σημερινή για τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου. Η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού ο Άρης, κέρδισε τον ...πόλεμο στον 3ο όμιλο της Γ' κατηγορίας και ταυτόχρονα την ...επάνοδό του στη δεύτερη τη τάξει
κατηγορία του νομού.

Μετά τον ...εκτός έδρας αγώνα με τον Ανάποδο Χαλκίδας που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη επικρατόντας με 5-1, η διοίκηση της ΕΠΣΕ (...σύσσωμη) με επικεφαλή τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου απένειμε την κούπα του πρωταθλητή στους παίκτες του Άρη Αγ. Ιωάννη, που ακόμη το γιορτάζουν... τον αντιπρόεδρο Γιώργο Ψαθά, τον Γ.Γραμματέα Γιώργο Πίσχινα, τα μέλη Νίκο Δαφνή και Τάσο Τσεκούρα. Το παρών έδωσε επίσης, απο την επιτροπή διαιτησίας ο Μπάμπης Καρατζάς και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Χρήστος Φεφέκος. Παρών φυσικά και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Αγίου Ιωάννη Κώστας Καλκούνης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος όπως και ο Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πιλάτης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης σε θέματα υγείας Δημήτρης Αργύρης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι πρωταθλητές επικράτησαν 5-1 του Ανάποδου Χαλκίδας, χάρις σε τέρματα των Μήτρου Λ.(2), Τριτσώνη, Μήτρου Αργ. και Πολύχρονου. Για τον Ανάποδο Χαλκίδας είχε δώσει το προβάδισμα ο Τζαλίλης.
Α.Ο.Άρης Αγίου Ιωάννη (Γκογκορώσης Γρηγόρης): Γκογκορώσης, Μήτρου Στ., Μπαϊρακτάρης, Μπιμπίκας, Δροσάτος, Μοιρώτσος, (63' Πολύχρονος), Τριτσώνης, Καλαμιώτης Σ., (67' Καλαμιώτης Νεκτ.), Μήτρου Λ. (71' Τσάλλας), Μήτρου Αργ., Cela Fabion.
Ανάποδος Χαλκίδας (Καπένης Γιώργος): Βασίλης, Μεγαγιάννης, Γαρέφαλος (46' Καράμπελας), Καρανάσος, Κηρύκος (76' Ρέμπελος), Κουτσαυλής, Σουλιώτης, Σφέτσας, Τσαπρούνης (83' Μπρόκος), Τζαμίλης, Πανουργιάς.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου