Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ο ένας δεν χάνει τον τίτλο κι ο άλλος δεν χάνει εκτός έδρας

Ούτε στο Αλιβέρι έχασε η ομάδα της Ερέτριας, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει εκτός έδρας, καθώς δεν έχει χάσει ούτε ...μισή φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Απ' την άλλη, όμως, όπως δείχνουν
τα πράγματα, ο Ταμυναϊκός είναι πολύ δύσκολο να χάσει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στη Γ' Εθνική, καθώς μπορεί να έφερε ισοπαλία στο "Τσαρπάλειο", αλλά διατήρησε το +9 από το σημερινό του αντίπαλο, που φιγουράρει στη 2η θέση.
Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ταμυναϊκός στην έδρα του μέτρησε τις πρώτες απώλειες για φέτος, μετά από 11 νικηφόρα αποτελέσματα, επίδοση που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Διότι κάστρα υπάρχουν πολλά, αλλά σαν αυτό του Αλιβερίου ...κανένα.
Όσο για τον Απόλλων, μακριά από την Ερέτρια έχει 6 νίκες και 6 ισοπαλίες, εξίσου ζηλευτή επίδοση.
Άλλωστε, το γεγονός ότι η Ερέτρια δεν βρίσκεται περισσότερο κοντά βαθμολογικά- στον Ταμυναϊκό, οφείλεται στο γεγονός ότι οι "μπλε" του Βαλκάνου έχουν μετρήσει επώδυνες γκέλες στην έδρα τους.
Το ισόπαλο 1-1 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του ματς.
Αυτή που προηγήθηκε ήταν η Ερέτρια. Και μπορεί να μην σκόραρε ο Τόρα (μετά από 5 αγωνιστικές που έβρισκε συνεχώς δίχτυα), αλλά ...Τόρα έγινε ο Αγραφιώτης, ο οποίος στο 85' με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.
Η χαρά των φιλοξενούμενων, όμως, κράτησε ελάχιστα. 
Αμέσως με τη σέντρα, ο Τσάγκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Ο σκόρερ του Ταμυναϊκού είχε μπει στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 70' στη θέση του Κρόκου.

Διαιτησία: Φώτης, Αργύρης - Παππάς.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Βασ. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Κορνελάτος, Κρόκος (70' Τσάγκος), Φωτιάς, Κοκκάλας, Σταμέλος (84' Μαν. Αναστασίου), Λελούδας, Κούρτης (91' Μαντασάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ερμής Τόρα, Μεκανάι, Λιατίφης, Βελαέτης, Μπαλόζι, Σμπιλίρης, Ρούσσος, Ντουλαβέρης, Αγραφιώτης, Μώρος (75' Φραγκάκης), Γκέρσι Τόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου