Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Γλέντησαν για τον Ταμυναϊκό

Τα τυπικά απομένουν για να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή ο Ταμυναϊκός, μετά τη νίκη του (με 4-0) επί του Αστέρα Βατώντα. Γι' αυτό, στο Αλιβέρι άρχισε το γλέντι...

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Εύβοιας και μαθηματικά, συνέπεσε την ίδια μέρα με το χορό που είχε προγραμματίσει η διοίκηση της ομάδας.
Διοίκηση και ποδοσφαιριστές δεν έκρυβαν την χαρά και την συγκίνηση για την πορεία τους. Εκεί, μίλησαν αρχικά ο πρόεδρος του Ταμυναϊκού κ. Κατσινόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος για την ομάδα του Ταμυναϊκού και για ότι κατάφερε να επιτύχει την εφετινή σαιζόν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του, Γιάννης Φωτιάς. Το "παρών" έδωσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας και φυσικά οι παίκτες οι οποίοι αφού έβγαλαν... τις σέλφι τους, (και μόνοι και με τον προπονητή τους Βαγγέλη Ντόβολη), χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους, δείχνοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά και στην πίστα εκτός από το γήπεδο... έτσι έσυραν πρώτοι το χορό και τους ακολούθησαν διοικούντες, προπονητές και φίλαθλοι...Το γλέντι κράτησε μέχρι της πρωινές ώρες.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου