Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος το 3ο Δημοτικό Καράβου και το 1ο Δημοτικό Αλιβερίου

Το 3ο Δημοτικό Καράβου και το 1ο Δημοτικό Αλιβερίου είναι τα δύο σχολεία που πήραν τα εισιτήρια για τον φετινό τελικό του σχολικού πρωταθλήματος που διεξάγεται με μεγάλη
επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αίολος. Το 1ο Αλιβερίου πήρε την νίκη πρόκριση επικρατώντας με 7-2 του Δημοτικού Σχολείου Κονιστρών, ενώ στον άλλο ημιτελικό Αυλωνάρι και Κάραβος έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι όπου ο Κάραβος ήταν πιο εύστοχος και πήρε την πρόκριση. Το Δημοτικό Κονιστρών θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό το Αυλωνάρι ενώ στον φετινό τελικό 1ο Αλιβερίου και 3ο Καράβου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο την Τρίτη 13 Ιουνίου με τους δύο τελικούς να αρχίζουν στις 18:00.

1ο Αλιβερίου-Δημοτικό Σχολείο Κονιστρών 7-2
Στο πρώτο μέρος το πρώτο Αλιβερίου πήρε κεφάλι στο σκορ, ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας 6 γκολ απέναντι στο Δημοτικό Κονιστρών που πίεσε στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος ηττήθηκε από το 1ο Αλιβερίου με 3-7.


1ο Δημοτικό Αλιβερίου: Ντούντι Λεων, Γιαγκίνης Στράτος, Πέππας Κων/νος, Βογιατζής Σοφ, Χατζηγαρέλης Γεωργ, Καρκαλέτσης Δημ, Σαίτης Αχιλ, Ζερία Νικ, Σεφερλής Γιώργ, Κωτσής Βασ.Δημ. 
Δημοτικό Σχολείο Κονιστρών: Ξυράφης Γιωργ, Ρίγκος Δημ, Βενιζέλος Αντ, Βογιατζής Φίλ, Πίγκος Παν, Κατσός Γεωργ, κόρρος Άρης, Χρούτας Βλάσ, Μπίτσας Ηλ, Αθανασίου Σπ.

3ο Δημοτικό Καράβου-Δημοτικό Αυλωναρίου 9-7-(Κ-Αγ. 4-4, Παράταση 1-1, Πέναλτι 4-2).
Δυνατός ο άλλος ημιτελικός με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και ο κανονικός αγώνας να λήγει ισόπαλος 4-4 και ο ημιτελικός να οδηγείται στην παράταση, όπου και εδώ σημειώθηκε από ένα γκολ εκατέρωθεν 1-1 και ο νικητής αναδείχθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου το Δημοτικό Καράβου ήταν εύστοχο σε 4 πέναλτι, ενώ το Αυλωνάρι σε 2 και με συνολικό σκορ 9-7 ο Κάραβος πήρε την πρόκριση στον τελικό.


3ο Δημοτικό Καράβου: Πιλάτης Αγγ, Βασιλείου Λευτ, Φωτιάς Ιωανν, Βέκιος Γεωργ, Δεμερούτης Βασιλ, Σολλάκου Φλάβιο, Δημολιάνης Ιωαν, Καγκέλης Ιωαν, Τσάλλας Κων, Φωτιάς Αλεξ.
Δημοτικό Αυλωναρίου: Μπαρδής Αγγ, Αμπελιώτης Ευαγγ, Μάγκος Νικ, Γκιούλης Αλεξ, Ντάϊκος Χρ, Γιαννούλης Αποστ, Βασιλείου Αρης, Ζέρβας Αλεξ.
Την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 18:00 θα διεξαχθούν ο μικρός και μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

18:00 Αυλωνάρι-Κονίστρες Μικρός τελικός
18:00 1ο Αλιβερίου-3ο Δημοτικό Καράβου Τελικός 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου