Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Με 3on3 αποχαιρέτησαν την αγωνιστική χρονιά οι Ακαδημίες του Αστέρα Αλιβερίου

Μετά από μια χρονιά με συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα, με πολλές προπονήσεις αλλά και αγώνες, ήρθε η ώρα για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στις ακαδημίες του Αστέρα Αλιβερίου, που γιορτάστηκε με την
παρουσία των περισσότερων παιδιών σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου.
Η διοίκηση της ομάδας αλλά και οι προπονητές, έδωσαν αναμνηστικά στους μικρούς οι οποίοι με τη σειρά τους και μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά 3on3 έκαναν τα τελευταία σουτάκια για τη φετινή αγωνιστική χρονιά!
Το ραντεβού για όλους, ανανεώθηκε για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, στον ίδιο τόπο και με ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες και αυτό το εγγυάται, η φετινή χρονιά που πέρασε για την ομάδα του Αστέρα Αλιβερίου, όπου τα αποτελέσματα κάθε άλλο από ενθαρρυντικά είναι!
Πιο αναλυτικά να αναφέρουμε την Πρώτη θέση στον Α' Όμιλο στους Παίδες με (12) βαθμούς, περνώντας στην Β' Φάση του Θεσμού, καταλαμβάνοντας εκεί την 5η θέση με (6) βαθμούς.
Την Πρώτη θέση κατέλαβαν και οι Έφηβοι με (13) βαθμούς, συμμετέχοντας και αυτοί στην Β' Φάση του θεσμού καταλαμβάνοντας την 4η θέση με (5) βαθμούς. Πολύ καλή παρουσία είχαν και τα κορίτσια του Αστέρα, με τις Κορασίδες στον Α' Όμιλο με (10) βαθμούς να καταλαμβάνουν την 3η θέση την ίδια ακριβώς 3η θέση με (8) βαθμούς, τερμάτισαν τις υποχρεώσεις τους και οι Νεάνιδες.
Τέλος να αναφέρουμε την συμμετοχή των μικρών του Αστέρα στο αναπτυξιακό Τουρνουά της ΕΣΚΑΣΕ, όπου συμμετείχε με δύο ομάδες στους Παμπαίδες και μια στις Παγκορασίδες, ενώ η ομάδα των ανδρών η οποία συμμετείχε στην Β' κατηγορία της Εύβοιας τερμάτισε στην 5η θέση με (20) βαθμούς και παρέμεινε στην κατηγόρια άνετα και χωρίς να κινδυνέψει.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου