Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Καλό Καλοκαίρι με αστερίσκο από τον Αίαντα Αλιβερίου

Με τον εσωτερικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων των Αθλητών του, ο Αίαντας Αλιβερίου, έκλεισε τη σεζόν 2016-2017 αποχαιρετώντας την χρονιά λέγοντας καλό καλοκαίρι ναι μεν σε γονείς και αθλητές αλλά
μάλλον όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση του συλλόγου το καλοκαίρι θα τους βρει στο κλειστό γυμναστήριο του Αλιβερίου.

Οι αθλητές όλων των τμημάτων, ατομικά αλλά και ομαδικά–έδειξαν σε όσους παρευρέθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλιβερίου το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου και με πολύ ζέστη κάτι που δεν πτόησε τους αθλητές του Αίαντα οι οποίοι έδειξαν τι έμαθαν όλη τη χρονιά, μέσα πάντα σε ένα οικογενειακό κλίμα.

Αναλυτικά οι ανάρτηση του συλλόγου για το γεγονός:

Με τον εσωτερικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων των Αθλητών μας, που όπως πάντα έχει μεγάλες εκπλήξεις, "κλείσαμε" αυτό το πολύ ζεστό απόγευμα, την σεζόν 2016-2017. Οι αθλητές όλων των τμημάτων,ατομικά αλλά και ομαδικά - οι ομάδες περιείχαν από έναν αθλητή από κάθε τμήμα - δείξαμε σε όσους παρευρέθησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, όχι μόνο τι μας "δίδαξε" αυτή η σεζόν, αλλά και πως ο ΑΙΑΝΤΑΣ Αλιβερίου είναι μαι μεγάλη οικογένεια όπου ο ένας βοηθά και στηρίζει τον άλλο........ 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίχτες μας για την υποστήριξή τους και τους υποσχόμαστε, πως από εμπειρίες σαν τη σημερινή παίρνουμε δύναμη να γίνουμε και 'μεις καλύτεροι.
Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, σε όλους αν και η ομάδα κατά την πλειοψηφία της θα παραμείνει στο γήπεδο, μετά από απαίτηση των αθλητών, να συνεχίσει αυτό που συνηθίζουμε να λέμε: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου