Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Ντόβολης από τον πάγκο της ομάδας του Ταμυναϊκού

Ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες και τελικά (...αλλά και δυστυχώς) επιβεβαιώθηκε. Ο Βαγγέλης Ντόβολης, ένας από τους καλύτερους τεχνικούς της Εύβοιας, δήλωσε παραίτηση
και δεν θα πορευτεί με τους πρωταθλητές του νομού στην επερχόμενη Γ' Εθνική..!

Μία δυσάρεστη εξέλιξη, που φυσικά δεν ευνοεί την ομάδα του Αλιβερίου, η οποία έχει μπει από το ...πουθενά σε μπελάδες, καθώς εδώ και δυο εβδομάδες υπάρχει στις τάξεις της, μία ...απρόσμενη αναστάτωση.

Εκεί δηλαδή, που το κλίμα ήταν γιορτινό και πανηγυρικό για την άνοδο στη Γ' Εθνική μετά από πάρα πολλά χρόνια, ξαφνικά όλα μοιάζουν ...ανεξήγητα και μπερδεμένα.

Το egnomi.gr που επικοινώνησε με τον πρώην πλέον τεχνικό του Ταμυναϊκού, ο οποίος δήλωσε: «Πράγματι παραιτήθηκα γιατί δεν μπορούσα να συνεχίσω σ' αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, που είχε δημιουργηθεί. Είχα προτείνει να μείνει ο βασικός κορμός, να κάνουμε και 5-6 καλές μεταγραφές και να βρίσκονται στο ρόστερ κι άλλα τόσα νέα παιδιά από την περιοχή.

Αυτό ήταν το σκεπτικό μου. Αλλά η διοίκηση είχε άλλη γνώμη. Άκουγα ότι θα έρθουν στην ομάδα παίκτες, που προσωπικά δεν θα τους επέτρεπα να περάσουν ούτε καν έξω από την πόρτα του γηπέδου.

Ενημέρωσα, λοιπόν, τον πρόεδρο ότι δεν γίνεται να συνεχίσω σ' αυτό το γαϊτανάκι του ...μία μπορούμε και την άλλη δεν μπορούμε. Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά βρέθηκα σε αδιέξοδο. Εύχομαι η ομάδα να προχωρήσει και να κατέβει με αξιώσεις στη Γ' Εθνική. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια την περσινή σεζόν και αισθάνομαι ότι την αφήνουμε στη μέση».

H ανακοίνωση του Ταμυναϊκού

"Ανακοινώνουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη. Τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, καθώς και για την άψογη συνεργασία, τόσο με τους παίκτες, όσο και με την διοίκηση. Η συμβολή του στην άνοδο της ομάδας μας στην Γ' Εθνική κατηγορία ήταν τεράστια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες. Η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την συνέχεια της επιτυχημένης της πορείας της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου