Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Πήγε με φόρα και της έσφιξε τη θηλιά στο λαιμό

Με ...φόρα από την πεντάρα της περ. αγωνιστικής κόντρα στην Αρτάκη πήγε στη Δροσιά ο Ταμυναϊκός κι έσφιξε τη θηλιά στο λαιμό του ΑΠΚΟ ακόμη περισσότερο, αφήνοντάς τον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη οι Αλιβεριώτες έκαναν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ' Εθνική.
Στο 2' από ασίστ του-με καινούργιο λουκ-Λελούδα (φωτό), ο Κούρτης έκανε το 0-1. Στο 13' ο Κρόκος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 32' η Δροσιά ξαναμπήκε στο ματς και μείωσε σε 1-2 με πλασέ του Τσομάτσκα.
Στο 42' ο Μπασινάς απέκρουσε σωτήρια πλασέ του Πολυχρόνη.
Στο 60' από ασίστ του Λελούδα (πάλι από αριστερά) ο Σταμέλος με προβολή έκανε το 1-3 και κάπου εκεί τέλειωσε ...πρόωρα το ματς, καθώς φάνηκε ότι η Δροσιά δεν είχε την ψυχολογία για να επιστρέψει.
Να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος, ο προπονητής της Δροσιάς Βασίλης Τσιμιχόδημος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το 3ο γκολ του Ταμυναϊκού, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λελούδα και ο Καλαμάτας έπρεπε να διακόψει τη φάση.
Στο 70' πλασέ του Πολυχρόνη έσωσε πάνω στη γραμμή ο Φωτιάς.
Στο 71' ο Κρόκος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ταμυναϊκού και με συρτό σουτ έκανε το 1-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Η Δροσιά μείωσε σε 2-4 στο 84' με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Ευσταθίου.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κωνστάντιος-Δάλλας.

ΔΡΟΣΙΑ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Κατσιμήτρος, Τσούτης, Γκίκας, Πεππές, Δημητρίου, Τζαφέρος (83' Τσιμιχόδημος), Πολυχρόνης, Μπούρικας, Τσομάτσκα (75' Προβής), Ευσταθίου, Τσουπεής (80' Δεληγιώργης).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Μ. Αναστασίου (86' Κοκάλας), Κορνελάτος, Φωτιάς, Κρόκος (78' Σαμαράς), Σταμέλος, Λελούδας, Κούρτης (75' Μαντασάς).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου