Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Μπαμπάδες & μαμάδες εν δράδει

Την Τρίτη το απόγευμα 11 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, πραγματοποιήθηκε ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ από τους συνηθισμένους των ομάδων.
Οι μπαμπάδες & μαμάδες των αθλητών του Αίαντα Αλιβερίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα καμάρια τους στο Παρκέ! Κάθε απόγευμα, μετά από την εργασία τους, δεκάδες μαμάδες & μπαμπάδες, ακολουθούν ένα δρομολόγιο. Παίρνουν από το χέρι τα παιδιά τους και ... τρέχουν στο γήπεδο.
Τα παιδιά πρέπει ν’ ακολουθήσουν για πολλούς λόγους τον δρόμο του αθλητισμού και οι μαμάδες αλλά και οι πατεράδες είναι οι ... αφανείς ήρωες της υπόθεσης. Κάθε ημέρα στο γήπεδο, βλέπουν προπονήσεις, χαζεύουν τα παιδιά τους και επιστρέφουν μαζί τους στο σπίτι για να συνεχίσουν εκεί τις δουλειές αλλά και το διάβασμα για το σχολείο.
Σίγουρα είναι δύσκολο και για τις μαμάδες και για τους πατεράδες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ αλλά είναι ευτυχισμένοι όταν βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν κάτι που τους αρέσει.
Έτσι λοιπόν τα παιδιά, θέλησαν μια μέρα να την αφιερώσουν στους γονείς τους, όπερ και εγένετο.
Οι γονείς φόρεσαν τα αθλητικά τους και μπήκαν εν μέσω πειραγμάτων από τους παρευρισκόμενους και τα παιδιά τους στο παρκέ, βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι μικροί αθλητές τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους γονείς τους, που θεωρούσαν ότι θα επικρατούσαν εύκολα. Τα παιδιά στο τέλος της βραδιάς ευχαριστημένα από την ευκαιρία που είχαν να βρεθούν με τους γονείς τους στο παρκέ, υποσχέθηκαν να ξαναπαίξουν παίρνοντας την ρεβάνς.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου