Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Εντυπωσιακό θέαμα και κοινωνική προσφορά στην Ανοιξιάτικη Συνάντηση του Παλαιστικού Ραφήνας–Πικερμίου

Πλήθος κόσμου και εντυπωσιακό το θέαμα στην Ανοιξιάτικη Συνάντηση Ατομικών Προγραμμάτων και Ανσάμπλ Ρυθμικής. Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθά, ψυχές, του
παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Απριλίου στο κλειστό Γυμναστήριο στη Διασταύρωση της Ραφήνας, με σκοπό, μια αθλητική συνάντηση, στην οποία εκτός της επιβράβευσης πολλών αθλητριών, που παρουσίασαν τα προγράμματά τους και καταχειροκροτήθηκαν, προβλήθηκε παράλληλα ο σκοπός και το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Εκεί βρέθηκαν και τα κορίτσια της Βιοκίνησης, έχοντας εντυπωσιακή παρουσία, ικανοποιώντας την δασκάλα τους, γονείς, αλλά και την Ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου Βιοκίνηση κ. Μαρία Σκούρα η οποία στο προσωπικό της προφίλ στο fbook έγραψε τα εξής για την παρουσία των παιδιών: 
"Η δυναμη του αθλητισμού!!!!! Η δυναμη της ψυχής που σε κάνει νε ξεπερνάς τις δυνατότητες σου!! Συγχαρητήρια στα παιδια μας!!! !!! Συγχαρητηρια στη δασκάλα μας, για την ομορφη δουλειά της!!
Ενα μεγαλο Ευχαριστω σε όλους τους γονείς, για την εμπιστοσύνη τους!! Για τη στηριξή τους στη δουλειά μας!!
........και συνεχίζουμε....και προχωράμε!!"


Το πρόγραμμα άνοιξε η Φανή Ψαθά, η οποία ήταν και η υπεύθυνη για τον συντονισμό της εκδήλωσης μαζί με τον Βασίλη Κολλάρο, καλησπερίζοντας όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για να συμμετάσχουν αλλά και να παρακολουθήσουν τις αθλήτριες, και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον κοινωνικό σκοπό για τον οποίο ο Παλαιστικός Ραφήνας–Πικερμίου διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσει ο Σύλλογος την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να συγκεντρώσει νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών την ημέρα της εκδήλωσης.
Στο κλειστό γυμναστήριο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τις αθλήτριες και τους θεατές για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στον αγώνα και τον κόπο που καταβάλλουν ο Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθά για να παρουσιάσουν αυτές τις αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος έδωσε δείγμα για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου