Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Αγώνες παλαιμάχων-νέων σε Άγιο Λουκά & Άγιο Ιωάννη

Τους καθιερωμένους αγώνες παλαιμάχων-νέων των ομάδων τους πραγματοποίησαν οι δυο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, ο μεν Α.Ο.Αγίου Λουκά την Μ. Παρασκευή και ο
δε Α.Ο.Αγίου Ιωάννη το Μ.Σάββατο. Παιχνίδια που πάντα αυτές τις μέρες είναι σημείο αναφοράς για τους κατοίκους των χωριών αυτών.
Στην καθιερωμένη αναμέτρηση που γίνεται κάθε Μ. Παρασκευή, ο Α.Ο.Αγίου Λουκά βρέθηκε απέναντι με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του και όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο γήπεδο του Αγίου Λουκά, παρακολούθησαν, πλούσιο θέαμα με πολλές φάσεις και ευκαιρίες με μεγάλη (ποδοσφαιρική) ποιότητα τους οποίους διακρίνει παλαιούς και νέους της ομάδας του Α.Ο.Αγίου Λουκά.

"Μαχητές" εναντίον "Διάσημων" ή αλλιώς Παλαίμαχοι Α.Ο.ΑΡΗ Αγίου Ιωάννη εναντίον Α.Ο.ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ το Μ.Σάββατο στις 17:30 στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη, έγινε το παραδοσιακό ντέρμπι που κλέβει την παράσταση πάντα αυτές τις ημέρες, με τους Παλαίμαχους να αποδεικνύουν ό,τι όσα χρόνια και αν περάσουν το τόπι δεν ξεχνιέται & τους νέους παίκτες να μαθαίνουν από τους παλιούς. Στις 17:15 πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στην μνήμη των παλαιών ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Άρη Αγίου Ιωάννη, Νίκου Τσομάκα, Βασίλη Μπαϊρακτάρη & Παναγιώτη Φλώρου.

Τα σκορ των δυο αγώνων δεν έχουν καμία σημασία! Νικητής είναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο του τόπου μας!
Επί τη ευκαιρία οι δυο σύλλογοι εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα ..και του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου