Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Τέλος αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Α.Ο.Αγίου Λουκά

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδας μας ήρθε ισόπαλη με την Κάρυστο 1-1. Φτάνοτας στο τέλος αυτής την αγωνιστικής περιόδου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στάθηκαν
στο πλάι μας. Την διοίκηση, που βρισκόταν ανα πάσα στιγμή στο πλευρό μας για οτιδήποτε χρειαστούμε. Τους δύο προπονητές μας, τον κύριο Γ. Μπόκαρη και Παπαδόπουλο Ν. για όσα μας πρόσφεραν ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Τέλος, όλους εσάς, φίλαθλοι του Αγ. Λουκά που ήσασταν ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ στο πλευρό μας προσφέροντας την αμέριστη συμπαράσταση σας! Να στε καλά όλοι σας και ευχαρίστουμε για όλα! Επίσης συγχαρητήρια στις ομάδες των: 
Α.Ο.ΚΟΣΚΙΩΝ(Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία) και 
Α.Ο.ΑΡΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ(Γ' Ερασιτεχνική Κατηγορία) για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων αμφότεροι!
Στο αγωνιστικό κομμάτι δυνατό το παιχνίδι, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια απο τους αγωνιζόμενους, ξεκινώντας το παιχνίδι με επιθετικό προσανατολισμό και οι δυο ομάδες, με την Κάρυστο να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ στο 34' με τον Πίστα. Ο Άγιος Λουκάς αντέδρασε και στο 44' με πλασέ του Πηλιχού έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία στις καθηστερίσεις του α' ημιχρόνου με τον Παναγιάρη σε πέναλτυ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Καρύστου Σφυρίδης να μπει μπροστά στο σκορ, το τελικό αποτέλεσμα 1-1 ικανοποιοί και τις δυο ομάδες.
Ο Α.Ο.Αγίου Λουκά ευχαριστεί την ομάδα της Καρύστου για την άψογη φιλοξενία.
Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου