Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Επίδειξη πρωταθλητή με δεύτερη τεσσάρα

Μετά την τεσσάρα επί του Βατώντα που τον ανέδειξε και επίσημα πρωταθλητή, ο Ταμυναϊκός έκανε νέα επίδειξη και με το ίδιο σκορ (4-0) πέρασε κι απ' το Βαθύ κερδίζοντας με 4-0 την Αυλίδα. Λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και πριν η ομάδα του Αλιβερίου σηκώσει
την κούπα, δυο παίκτες της ...προσπαθούν να δώσουν ένα άλλο ενδιαφέρον και συναγωνίζονται ποιος θα βγει δεύτερος σκόρερ των πρωταθλητών, αφου η πρώτη θέση του Σίμωση δεν ...χτυπιέται με τίποτα, πλέον.
Ο Ανδρέας Κούρτης (φωτό δεξιά) ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 9' κι έπιασε προσωρινά τον Μάριο Κρόκο (φωτό κάτω) στα 8 γκολ, στον σχετικό πίνακα των σκόρερ του Ταμυναϊκού.
Στο 26' ο Κρόκος έκανε το 0-2 για την ομάδα του Αλιβερίου και ...πήγε στα 9 προσωπικά γκολ, προσπερνώντας και τον Σταμέλο που έχει μείνει χωρίς γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές.
Στο 86' ξαναχτύπησε ο Κούρτης κι έφθασε κι αυτός τα 9 φετινά γκολ και όπως φαίνεται η μάχη με τον Κρόκο ...καλά κρατεί. Το σκορ έκλεισε στο 90' ο Κορνελάτος.

Διαιτητές: Χουλιαράς, Κοντογιαννίδης-Ρουμπής

Α.Ο.ΑΥΛΙΔΑΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Αραβανής, Τζαφέρος, Μάλλιαρης, Καρλατήρας, Δουρδουβέλας (69' Κοροβέσης), Κάκιος, Στέργκου, Καλοχωρίδης, Χ. Ελευθερίου (83' Στογιάνι), Κουτσαυλής, Λειβαδίτης (86' Ντασιώτης).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Βασ. Αναστασίου, Κοκκάλας (71' Σαμαράς), Καρατζάς, Μ. Αναστασίου (66' Μαντασας), Κορνελάτος , Φωτιάς, Τσάγκος (60' Κωνστάντιος), Κούρτης, Λελούδας, Κρόκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου