Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Σε πλήρη δράση οι Ακαδημίες του Ταμυναϊκού

Σε πλήρη δράση οι "μικροί" των Ακαδημιών του Ταμυναϊκού, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (1-2/4/17), αλλά και για την συνέχεια, με τα παιχνίδια των Νέων που έπονται την εβδομάδα μετά το Πάσχα. Αναλυτικά,
οι Παίδες του Ταμυναϊκού έχοντας περάσει στη Β' φάση του πρωταθλήματος, μετρώντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα έπαιξαν για την πρόκριση στην προημιτελική φάση απέναντι στους Παίδες της Αθλητικής Ακαδημίας Ερέτριας, στον οποίο αγώνα τελικά δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρότι προηγήθηκε ο Ταμυναϊκός με 1-0 με γκολ του Μιχάλη Μάλλιου, το τελικό σκορ 1-3 στο γήπεδο της Γυμνού έδωσε την πρόκριση στην Ερέτρια του Θωμά Τσίγκα, από την άλλη μεριά ο προπονητής των παίδων του Ταμυναϊκού Δημήτρης Νίκας, μπορεί να μην πανηγύρισε την πρόκριση, φαίνεται όμως να είναι ικανοποιημένος από την φετινή παρουσία των παιδιών και τα αποτελέσματα που έφεραν.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (1-3)

Τα γκολ: 50' Μ. Μάλλιος-14', 23' Κ. Τσίγκας (2), 18' Α. Κικίδης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Νίκας): Γ. Μανέτας, Ι. Becba, Ε. Βασιλείου, Ε. Χατζηνικολάου, Κ. Σκανδάλης, Α. Ποδάρας, Μ. Μάλλιος, Α. Σαμαράς, Κ. Τσούλης, Κ. Πιλάτης, Δ. Πίππης (Γ. Χατζηδαρέλλης).
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Θωμάς Τσίγκας): Γ. Δαφνής, Χ. Μπασινάς, Μ. Α. Serjani, Ι. Χατζηαποστόλου, Α. Μήτρου, R. Anjeli, Α.Μπασινάς, Α.Μ. Θέμελης, Κ. Τσίγκας, Α. Κικίδης, Δ. Θέμελης (Α. Κιζερόπουλος, Μ. Κιάκης, Φ. Τσίγκας, Α. Μητακίδης, Γ. Ταχριτζόγλου, Π. Τερζάκης).

Τα αποτελέσματα των Παίδων του Ταμυναϊκού μέχρι την Β' φάση ήταν:

Α.Ο.ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 0-3 (α.α.)
Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 3-3
ΑΙΟΛΟΣ ΚΡΙΕΖΩΝ-Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 6-2
Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 5-2
Α.Ο.ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 1-3
Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ο.ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 6-0
Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 3-3
Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΙΟΛΟΣ ΚΡΙΕΖΩΝ 3-3
Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ- Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 1-4
Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-Α.Ο.ΚΑΡΥΣΤΟΥ 6-1

Το Σάββατο όμως ενώ οι Παίδες έδιναν των αγώνα τους για την πρόκριση στην Γυμνού, στο Αλιβέρι οι πιο μικροί έδιναν σειρά φιλικών με τον Α.Ο.Σκύρου που παρά τον αέρα (μαθημένοι άλλωστε από μποφόρ οι Σκυριανοί) βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλιβερίου. Ο προπονητής των μικρών του Ταμυναϊκού Παναγιώτης Καδδίτης, που πρωτίστως τον ενδιαφέρει οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι μικροί ποδοσφαιριστές του από τέτοιου είδους φιλικά παιχνίδια, έχοντας ετοιμάσει τις συνθέσεις των ομάδων που έπαιξαν και δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες, δόθηκε η σέντρα για το πρώτο αγώνα. Αν και ο καιρός δεν ήταν και στα καλύτερά του μιας και ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των παιδιών, έπαιξαν αρκετά καλά όλα τα παιδιά δεδομένων των συνθηκών και τους (κατά τι μεγαλύτερους αντιπάλους τους) και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Τέλος οι Νέοι του Ταμυναϊκού κατακτώντας την 2η θέση στον όμιλο τους με (4 νίκες & 5 ήττες), παίρνοντας το εισιτήριο για τους προημιτελικούς, όπου στη φετινή περίοδο η Α' φάση του πρωταθλήματος Νέων (αφιερωμένο στη μνήμη του Χρ. Τοκπασίδη), ολοκληρώθηκε σε τρεις γύρους με 15 ομάδες να δίνουν το «παρών» σε τέσσερις ομίλους.
Πρώτοι σε κάθε όμιλο αναδείχθηκαν οι:  ΟΠΑ/Α.Ο.Αιδηψού/Λιχάδα, ΑΕ Ληλαντίου, Ερμήλιος Ανθηδώνος/Δροσιά, Ερέτρια.
Την πρόκριση στους Προημιτελικούς πήραν και οι τέσσερις ομάδες που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση σε κάθε όμιλο και είναι: Ένωση Ιστιαίας, ΑΕΧ/Έξω Παναγίτσα, Ολυμπιακός, Νεάπολη και Ταμυναϊκός.
Έτσι οι νέοι του Ταμυναϊκού θα βρεθούν αντίπαλοι την Τετάρτη 19/4/17 στο γήπεδο της Γυμνού και ΩΡΑ 5:00 μ.μ., με τους νέους του Ερμήλιος Ανθηδώνος/ΑΠΚΟ Δροσιάς (N3).
Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θ’ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι:

N1:ΤΕΤΑΡΤΗ 19/4/17  ΓΗΠ. ΗΛ. ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ/ΩΡΑ 5:00 μ.μ.

ΟΠΑ/Α.Ο.ΑΙΔΗΨΟΥ/ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ–ΑΕΧ/ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ

N2:ΠΕΜΠΤΗ 20/4/17 ΓΗΠ. ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ/ΩΡΑ 3:00 μ.μ.

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ–ΕΝ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

N4:ΠΕΜΠΤΗ 20/4/17 ΓΗΠ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ/ΩΡΑ 5:00 μ.μ.

ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΚΑΔ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΧ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Στα ημιτελικά (Γ' φάση) οι νικητές διασταυρώνονται ως εξής:

Γ΄ ΦΑΣΗ(Ημιτελικά) :
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ν1 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ν3
ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ν2 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Ν4

*Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο τα φιλικά με τον Α.Ο.Σκύρου το Σάββατο 1/4/2017.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου