Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πολύ δουλειά, πολύ προσπάθεια, το ταλέντο υπάρχει, τα λόγια του coach Γιώργου Βελισσαράκου

Αυτή ήταν η προτροπή του coach προς τα παιδιά που συμμετείχαν στο 1o basketball camp που ξεκίνησε το Σάββατο 8 Απριλίου το οποίο διεξήχθη στο νεότευκτο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου. Η πρωτοβουλία
της διοργάνωσης ανήκει στην Τοπική ομάδα Α.Ο.Αστέρα '80 με υπεύθυνο του προγράμματος, o γνωστός και από την θητεία του ως προπονητής στις Εθνικές ομάδες μπάσκετ Γυναικών και κορασίδων, Ευβοιώτη Γιώργο Βελισσαράκο.
Το camp ολοκληρώθηκε σήμερα Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου, με τις καλύτερες των εντυπώσεων για τους νεαρούς αθλητές-τριες, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, συνδύασαν σκληρή δουλειά αλλά και μοναδικές στιγμές γεμίζοντας με όμορφες εικόνες και πολλές εμπειρίες. Τα παιδιά διδάχτηκαν μερικά από τα μυστικά, για το πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά, να βελτιστοποιήσεις τις ικανότητες σου δουλεύοντας πάνω στις λεπτομέρειες του αθλήματος.

H απήχηση που είχε το 1ο basketball camp ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, έχοντας δηλώσει συμμετοχή αθλητές από όλη την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την ανάπτυξη του μπάσκετ και του Αθλητισμού γενικότερα στην περιοχή μας!
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου