Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Φιλοδοξία για Ακαδημία ποδοσφαίρου στα πρότυπα μεγάλων ομάδων

Φιλοδοξία για Ακαδημία στα πρότυπα μεγάλων ομάδων έχει για φέτος ο Ταμυναϊκός, στον οποίο έχουν ξεκινήσει είδη εδώ και καιρό την οργάνωση των Ακαδημιών, με τον δραστήριο Υπεύθυνο
του τμήματος Παύλο Βράχα να βάζει υψηλούς στόχους, αλλάζοντας την φιλοσοφία, αλλά και το πλάνο λειτουργίας τους το οποίο υπήρχε μέχρι και σήμερα.
Η Αρχή έγινε με την συνεργασία της Ακαδημίας με τον παλιό άσο του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος Γιώργου Καπουράνη, ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού και θα αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.
Με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή να έχει ξεκινήσει η συνεργασία και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς που όπως προαναφέραμε είναι σε εξέλιξη.
Οι άμεσοι συνεργάτες του Παύλου Βράχα και Γιώργου Καπουράνη θα είναι ο Προπονητής UEFA C & UEFA B, Παναγιώτης Κοντογιάννης, που θα αναλάβει τα τμήματα των Νέων τα τμήματα Παίδων και το τμήμα Τερματοφυλάκων. Ο πολύπειρος προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημίες: Ληλάντιου, Αιόλου, Αμαρυνθιακού, Αυλωναρίου, και Όλυμπου Γυμνού. Σαν προπονητής Τερματοφυλάκων έχει συνεργαστεί με τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου Γ' Εθνική, Α.Ο.Χαλκίδος, Α.Ο.Κύμης Γ' Εθνική.
Ο κύριος Κοντογιάννης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας Γιώργου Καπουράνη, του υπεύθυνου ακαδημίας Παύλου Βράχα και του προπονητή της πρώτης ομάδας του Ταμυναϊκού Γιάννη Καρβέλη.
Στα τμήματα από Κ5 έως Κ11 για φέτος αναλαμβάνουν οι νεαροί ταλαντούχοι Προπονητές: Γιάννης Παγώνης προπονητής UEFA C και Κώστας Καρατζάς Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.
Το τμήμα scouting της ακαδημίας αναλαμβάνει ο Προπονητής UEFA C Δημήτρης Νίκας ο οποίος σε συνεργασία με το προπονητικό Team του Ταμυναϊκού θα αξιολογούνται ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής.
Στα πλαίσια λοιπόν του ευρύτερου σχεδιασμού των Ακαδημιών και της καλύτερης οργάνωσής του, το τμήμα προχώρησε και στην εμπορική συνεργασία-συμφωνία, με την Αμερικανική εταιρεία "Capelli sport" η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα αναλάβει τον αθλητικό ιματισμό & εξοπλισμό της Ακαδημίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. 
Η capelli sport θα ντύσει και την πρωταθλήτρια Ελλάδος Α.Ε.Κ. 
Σημαντικό όμως είναι και το κομμάτι της υγείας των Αθλητών, γι' αυτό και η Ακαδημία προχώρησε στην συνεργασία της με την Allianz ασφαλιστική. Με την εγγραφή των παιδιών στην ακαδημία ασφαλίζονται αυτομάτως χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στους γονείς. Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Ταμυναϊκού και της Ακαδημίας είναι η διασφάλιση της υγείας των νέων αθλητών.
Η Ακαδημία μέσα από την σελίδα της στο Fbook ευχαρίστησε για την συνεργασία και τη συνεισφορά τους στην ομάδα, τους δυο μέχρι πρότινος προπονητές των Ακαδημιών Παναγιώτη Καδδίτη-(Αναλαμβάνει τον Άρη Αγίου Ιωάννη) και Κώστα Μεταξά-(Αναλαμβάνει τον Α.Ο.Ζάρητρα), ευχόμενοι καλή συνέχεια και ότι καλύτερο και για τους δύο προπονητές.


Η νέα προπονητική-αγωνιστική περίοδος είναι προ των πυλών και όλοι οι προπονητές-εκπαιδευτές, υπεύθυνοι τμημάτων είναι έτοιμοι για να δώσουν μέσα από προγράμματα υψηλών προδιαγραφών τα εφόδια που χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής για να κυνηγήσει το όνειρο του. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει πλάνο, στόχος και όραμα με την φιλοδοξία η Ακαδημία του Ταμυναϊκού δουλεύοντας καθημερινά και συλλογικά Προπονητές και Διοίκηση, να γίνει Ακαδημία...στα πρότυπα μεγάλων ομάδων!

Γνωριμία με την Ακαδημία του Ταμυναϊκού...


Από την Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και 31 η Ακαδημία ανακοίνωσε ότι θα γίνουν προπονήσεις για όλα τα παιδιά, ώστε να έχουν και οι γονείς μια εικόνα και να γίνει η πρώτη γνωριμία με την Ακαδημία. Οι προπονήσεις είναι δωρεάν. Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 3 Σεπτεμβρίου.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6909875330.
Υπεύθυνος ακαδημίας: Βράχας Παύλος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου