Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τα νέα του Ν.Ο.Αλιβερίου εν' όψει έναρξης καλοκαιρινής σεζόν 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου λίγο πριν ξεκινήσει την  έντονη κολυμβητική του δράση ενόψη της καλοκαιρινής περιόδου 2019, ενημέρωσε τα μέλη του
και τους φίλους του για τα νέα του και τις δράσεις του έως και σήμερα, εφ’  όλης της ύλης.

_Στην Υδατοσφαίριση ο Ν.Ο.Αλιβερίου επιστρέφει σε Εθνικό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στην Α’ φάση για την Γ’ Εθνική των Ανδρών από 28-30 Ιουνίου στον Α’ όμιλο: (Άρης Κάμπου Χίου, ΑΟ Καστέλας, ΝΟ Αλιβερίου, Πεντέλη, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.) Καλή επιτυχία!
Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί φιλικά προετοιμασίας με Ν.Ο.Ναυπλίου, Μίλωνα και Πανιώνιο.

_Στην Κολύμβηση ο Ν.Ο.Αλιβερίου συμμετείχε στην 1η Θερινή Ημερίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας στις 18/5/2019 με τον Κολυμβητή του Νικόλαο Μέξη, αγωνιζόμενος στα 50μ. Πρόσθιο αγοριών 10 ετών & 200 μικτή ατομική τερματίζοντας στην 3η θέση στην κατηγορία του. Ο ίδιος Κολυμβητής θα συμμετέχει και στην 2η Ημερίδα κατηγοριών & θερινών αγώνων 9-10-11-12 ετών της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας το προσεχές Σάββατο 8/6/2019. Καλή επιτυχία!

_Στην Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, η Κολυμβήτρια του Ν.Ο.Αλιβερίου Νικολέτα Αγγελέτου στις 12/5/2019 συμμετείχε σε αγώνα 1000μ., κατακτώντας την 3η Θέση στην κατηγορία της (20-24) και την 9η στην γενική των γυναικών. Μια συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και του Περιοδικού “Υγεία & Ομορφιά”, υπό την αιγίδα του Ο.Α.Π.Π.Α. του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Ε.Ο.Μ.Ο.Π. Συγχαρητήρια!

_Να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου όπου στην συνεδρίασή του στις 23 Απριλίου 2019 ενέκρινε οικονομική ενίσχυση αθλητικών σωματείων, μεταξύ άλλων και προς τον Σύλλογο μας.

_Να συγχαρούμε το νέο Δ.Σ. της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης & υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, όπως και την νέα Πρόεδρο κα. Ελευθερία Σαραντίδου, καθώς και τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Αλιβερίου κ. Προκόπιο Αλέξη για την συμμετοχή του στο νέο Δ.Σ. από την θέση του Ταμεία και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία!

 _Να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Π.Ε. κολύμβησης & υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγγελο Μούτουπα για όλα όσα έχει προσφέρει έως σήμερα στον Υγρό Στίβο της Περιφέρειας μας, της Εύβοιας και τον Ν.Ο.Αλιβερίου! Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια!

_Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα γίνει και η ανακοίνωση ημερομηνίας έναρξης της κολυμβητικής περιόδου 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου