Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ο Ταμυναϊκός στις εθνικές κατηγορίες (Μέρος Β')

Συνεχίζοντας με τις συμμετοχές του Ταμυναϊκού στις εθνικές κατηγορίες, σήμερα οι Αθλητικές Ιστορίες, "ταξιδεύουν" πίσω στον χρόνο και σας παρουσιάζουν την
συμμετοχή της ομάδας του Αλιβερίου στην 1η του στην Γ' Εθνική, όπως και το ιστορικό της κατηγορίας αυτής, γενικά και ειδικά των ετών της συμμετοχής του, καθώς τα αποτελέσματα τις βαθμολογίες και τους προκριματικούς αγώνες για την άνοδό του στην Γ', ανατρέχοντας σε αρχεία της εποχής.

Ο Ταμυναϊκός στην Γ' Εθνική κατηγορία

Λίγα λόγια για την Γ' Εθνική...
Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι η τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και διοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). Καθιερώθηκε από την ΕΠΟ την ποδοσφαιρική περίοδο 1982–83, αν και η ύπαρξή της ανεπίσημα χρονολογείται από την περίοδο 1965–66 και επίσημα ως Γ΄ Εθνική για μία μόνο χρονιά, το 1966–67.

Την περίοδο 1965–66 (Δεκέμβριος του 1965) διοργανώθηκε για πρώτη φορά τρίτη κατηγορία, η οποία είχε την ονομασία Ερασιτεχνική Β΄ Εθνικής. Διοργανώθηκε σε τέσσερις ομίλους, χωρισμένους με γεωγραφικά κριτήρια και αποτελούμενους από 9 και 10 ομάδες ο καθένας, ενώ μετά την λήξη τους ακολούθησε ένας τελικός όμιλος ανάμεσα στις τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες με σκοπό την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή κι αυτός ήταν ο Λεβαδειακός. Ο τελικός αυτός γύρος δεν είχε ιδιαίτερο νόημα, δεδομένου ότι και οι τέσσερις νικήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων προβιβάστηκαν στην Β' Εθνική της επόμενης χρονιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από την έναρξη αυτού του πρωταθλήματος, αρκετές από τις συμμετέχουσες ομάδες είχαν ήδη ξεκινήσει να αγωνίζονται στα κατά τόπους τοπικά πρωταθλήματα, όμως μετά από ορισμένους αγώνες αποχώρησαν.
Την επόμενη περίοδο (1966–67), (χρονιά συμμετοχής του Ταμυναϊκού), η διοργάνωση ονομάστηκε επίσημα από την ΕΠΟ Γ΄ Εθνική, μάλιστα διευρύνθηκε, καθώς συμμετείχαν συνολικά 63 ομάδες χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους. Οι δύο όμιλοι του Νότου ήταν χωρισμένοι σε δύο υποομίλους, πάντα με γεωγραφικά κριτήρια. Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες τελικά δεν προβιβάστηκαν στην Β΄ Εθνική, καθώς επιχειρήθηκε αναδιάρθρωση των κατηγοριών κι έτσι η Γ' Εθνική καταργήθηκε, πριν καλά-καλά δημιουργηθεί.

Από την περίοδο 1967–68 μέχρι το 1976–77, τρίτη κατηγορία ουσιαστικά δεν υπήρξε. Μετά το τέλος των τοπικών πρωταθλημάτων, διεξάγονταν κατατακτήριοι αγώνες με την ονομασία Ειδικό Πρωτάθλημα ανάμεσα στις πρωταθλήτριες των τοπικών ενώσεων (ΕΠΣ) για την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Στον αντίποδα, οι υποβιβασθείσες ομάδες της Β΄ Εθνικής αγωνίζονταν στα τοπικά των νομών τους πρωταθλήματα.

Την περίοδο 1977–78 καθιερώθηκε το Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, το οποίο υπήρξε ουσιαστικά η τρίτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι την περίοδο 1980–81-(χρονιά συμμετοχής του Ταμυναϊκού)- διεξαγόταν σε τέσσερις ομίλους, όπου την άνοδο στην Β' Εθνική εξασφάλιζαν οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης του κάθε ομίλου. Την περίοδο 1981–82-(χρονιά συμμετοχής του Ταμυναϊκού), διεξήχθη σε 8 ομίλους.

Γ΄ Εθνική κατηγορία


Το 1982–83 καθιερώθηκε επίσημα η Γ΄ Εθνική κατηγορία, αρχικά σε έναν πειραματικό όμιλο των 16 ομάδων (με πρώτο πρωταθλητή τον Εδεσσαϊκό), ενώ από την επόμενη χρονιά οι όμιλοι έγιναν δύο (Νότιος και Βόρειος). Αργότερα επιχειρήθηκε μερικές χρονιές η διοργάνωσή της σε έναν μόνο όμιλο, όμως από την περίοδο 2004–05 διεξάγεται σε δύο. Ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν ποικίλει από χρονιά σε χρονιά, όπως και ο αριθμός των ομάδων που προβιβάζονται και υποβιβάζονται.
Με την ίδρυση της Γ΄ Εθνικής το 1982–83, δεν σταμάτησε η διοργάνωση του Εθνικού Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος. Μόνο που τότε μετατράπηκε αυτομάτως σε τέταρτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και από την περίοδο 1987–88 ονομάστηκε επίσημα Δ' Εθνική. Οι ομάδες της Γ' Εθνικής έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, δικαίωμα που δεν είχαν οι ομάδες του Εθνικού Ερασιτεχνικού ως το 1981–82.
Football League 2


Από την περίοδο 2010–11 ως την περίοδο 2012-13 η Γ΄ Εθνική μετονομάστηκε σε Φούτμπολ Λιγκ 2, με διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (Football League), υπεύθυνη και για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Γ΄ Εθνική

Από την περίοδο 2013-14 η Φούτμπολ Λιγκ 2 και η Δ΄ Εθνική καταργήθηκαν και επανήλθε η Γ΄ Εθνική ως εθνική ερασιτεχνική κατηγορία σε ομίλους, με την ΕΠΟ να επανέρχεται ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ταμυναϊκός Γ' Εθνική 1966-1967...
Στο τέλος της σεζόν 1965-66 η Ε.Π.Ο. διοργάνωσε αγώνες πρόκρισης για τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική της σεζόν 1966-67. Στους αγώνες μετείχαν οι πρωταθλητές των τοπικών Ενώσεων αλλά από τις ισχυρές ενώσεις μετείχαν και οι δευτεραθλητές. 
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε έξι ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια ως εξής:


  • Α΄ όμιλος: Αθηναϊκός, Αττικός, Προίτος Τίρυνθας (Αργολίδας), Άρης-Ατρόμητος Τριπόλεως.
  • Β΄ όμιλος: Ηρακλής Νικαίας, ΑΕΚ Φαλήρου, Ταμυναϊκός Αλιβερίου, Άρης Αγ. Κων/νου, Αλμυρός Βόλου.
  • Γ΄ όμιλος: Απόλλων Πάτρας, Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας, Όλυμπος Κέρκυρας, ΑΟ Κωστακιών Άρτας.
  • Δ΄ όμιλος: Όλυμπος Λάρισας, Ερμής Αμυνταίου, Δόξα Νεάπολης Θεσ., Αχιλλέας Τριανδρίας, Απόλλων Κρύας Βρύσης.
  • Ε΄ όμιλος: Ορέστης Ορεστιάδος, Ατρόμητος (Απόλλων) Σερρών, Εθνικός Αξιούπολης, ΑΕ Κυργίων Δράμας, Ορφέας Ελευθερούπολης.
  • Στ΄ όμιλος (Α' Υπο-όμιλος): ΠΟ Ατσαλενίου, Ατρόμητος Ρεθύμνου, Ιωνία Χανίων.
  • Στ' όμιλος (Β' Υπο-όμιλος): Ροδιακός, Άτλας Μυτιλήνης, Μικρασιατική Χίου.

Οι αγώνες έγιναν και κάποιες ομάδες κέρδισαν την άνοδο. Τελικά, έπειτα από πιέσεις, διαβουλεύσεις και έντονο παρασκήνιο αποφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των συλλόγων στη νέα Γ΄ Εθνική. Οπότε σε αυτήν εντάχθηκαν και ομάδες που δεν είχαν κερδίσει την άνοδο μέσω του ειδικού πρωταθλήματος αλλά και ομάδες που δεν μετείχαν καν σε αυτό, όπως ο Πλάτων και ο Αστέρας Ζωγράφου της ΕΠΣ Αθήνας, ο Πειραϊκός της ΕΠΣ Πειραιά κ.ά. Με όλα αυτά η έναρξη του πρωταθλήματος καθυστέρησε και ξεκίνησε στα τέλη Νοεμβρίου 1966. Έτσι παρατηρήθηκε και πάλι το φαινόμενο κάποιοι σύλλογοι να έχουν ξεκινήσει να αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, από το οποίο αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν για να αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική.

Τα αποτελέσματα του Ταμυναϊκού στο προκριματικό όμιλο:

Α' ΓΥΡΟΣ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΟΡ
1η 15/5/66 ΑΕΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 3-0
2η 29/5/66 ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 5-0
3η 01/6/66 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2-3
4η 05/6/66 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1-0
5η ΡΕΠΟ



Β' ΓΥΡΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΟΡ
6η 12/6/66 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ ΦΑΛΗΡΟΥ 4-4
7η 15/6/66 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1-1
8η 19/6/66 ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-2
9η 26/6/66 ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ2-0 α.α.
10η ΡΕΠΟ



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ Ν.-Ι.-Η. ΤΕΡΜΑΤΑ Υ/Κ
1. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 21 5-3-0 26-9
2. ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 19 5-1-2 16-11
3. ΑΕΚ ΦΑΛΗΡΟΥ 13(-1β.) 2-2-4 17-23
4. ΑΛΜΥΡΟΣ 13 2-1-5 17-23
5. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 12(-1β.) 1-3-4 10-20


*Τελικά ανήλθαν και οι 5 ομάδες.


Η Γ΄ Εθνική διεξήχθη σε τέσσερις ομίλους με την ιδιαιτερότητα πως οι δύο όμιλοι του νότου χωρίστηκαν σε δύο υποομίλους, οι νικητές των οποίων αγωνίστηκαν σε αγώνες κατάταξης για την ανάδειξη του πρωταθλητή του κάθε ομίλου. Στην προκήρυξη προβλεπόταν και τελική φάση με αγώνες σε έναν όμιλο μεταξύ των τεσσάρων πρωταθλητών για την ανάδειξη υπερπρωταθλητή αλλά η επικράτηση της δικτατορίας της 21ης Απριλίου είχε ως αποτέλεσμα η Γ΄ Εθνική να καταργηθεί βίαια, να επιβληθεί αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αναγκαστική συγχώνευση ή μετονομασία πολλών συλλόγων και να γίνουν πολλές αυθαιρεσίες στα θέματα ανόδου και υποβιβασμού συλλόγων.
Έτσι το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 1966-67 διεξήχθη τελικά χωρίς στόχο, αφού δεν αναδείχθηκε πρωταθλητής, καμιά ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία και όλες οι ομάδες υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σύλλογοι που μετείχαν...

Ομάδες (63): 34 από την Ερασιτεχνική Β΄ εθνική 1965-66 και 29 από τις τοπικές Ενώσεις.

Όμιλοι (4):
Α΄ όμιλος (20): 2 υποόμιλοι των 10 ομάδων.

1ος υποόμιλος (10) (Αθήνα, Ανατολική Στερεά, Χίος): Σαφράμπολη, Α.Π.Ο. Αττικός Κολωνού, Κάδμος Θήβας, Αστέρας Ζωγράφου, Αθηναϊκός, Πλάτων Αθήνας, Ταμυναϊκός Αλιβερίου, Παγχιακός, Άρης Αγ. Κωνσταντίνου, Φωκικός.

2ος υποόμιλος (10) (Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιο): Αναγέννηση Άρτας, Κερκυραϊκός, Πανηλειακός, Πρέβεζα, Όλυμπος Κέρκυρας, Απόλλων Πάτρας, Πατραϊκός, Α.Ε. Μεσολογγίου, Αστέρας Αμαλιάδας, ΑΟ Κωστακιών Άρτας.

Β΄ όμιλος (17): 2 υποόμιλοι των 9 και 8 ομάδων.

1ος υποόμιλος (9) (Πειραιάς, Κρήτη): 
ΑΕΚ Φαλήρου, Ρεθυμνιακός, Ηρακλής Νικαίας, Ατρόμητος Ρεθύμνου, Ηρόδοτος Ηρακλείου, Πειραϊκός, ΠΟ Ατσαλενίου, Άρης Ρεθύμνου, Τάλως Χανίων.

2ος υποόμιλος (8) (Πελοπόννησος, Ρόδος, Λέσβος): Ολυμπιακός Λουτρακίου, Πανναυπλιακός, Παμμεσσηνιακός, Ιαλυσός Ρόδου, Πέλοψ Κιάτου, Αρκαδικός, Άτλας Μυτιλήνης, Προίτος Τίρυνθας.

Γ΄ όμιλος (13) (Θεσσαλονίκη, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία): ΠΑΟΔ, Θερμαϊκός Θεσ., Παύλος Μελάς, Φοίνικας Πολίχνης, ΠΟ Ξηροκρήνης, Απόλλων Κρ. Βρύσης, Δόξα Νεαπόλεως, Ερμής Αμυνταίου, Μαγνησιακός Βόλου (πρώην Παγασητικός), Νάουσα, Όλυμπος Λάρισας, Αλμυρός, Απόλλων Ευρωπού.

Δ΄ όμιλος (13) (Ανατολική Μακεδονία, Θράκη): 
Ορφέας Ξάνθης, Πανθρακικός, Ορφέας Ελευθερούπολης, Ελπίδα Νιγρίτας, Ελπίδα Δράμας, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Άρης Δράμας, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Ορέστης Ορεστιάδας, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Δόξα Σιταγρών, Βύρων Καβάλας, Ατρόμητος Σερρών.

Υπερπρωταθλητής: δεν αναδείχθηκε
Πρωταθλητές των ομίλων: 
Αστέρας Ζωγράφου, ΑΕΚ Φαλήρου, Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης, Ελπίδα Δράμας.
Άνοδος στη Β΄ Εθνική: καμία ομάδα.

Υποβιβασμός: η κατηγορία καταργήθηκε, με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες να επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αγώνες κατάταξης

4/6/1967, Ν.Σμύρνη: 
Αστέρας Ζωγράφου-ΠΑΟ Σαφράμπολη: 2-0 (στην παράταση)
28/5/1967, Γιάννενα: 
Αναγέννηση Άρτας-Κερκυραϊκός: 1-1 (παράταση, καν. αγώνας 0-0). Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων συμφωνα με τον κανονισμό.

Τελικοί πρωταθλητή Α' Ομίλου-(όμιλος Ταμυναϊκού):

12 Ιουνίου 1967, Ζωγράφου: 
Αστέρας Ζωγράφου-Αναγέννηση Άρτας: 2-1 (Δαρίβας 48΄, Παπαδημητρίου 60΄ - Ευταξίας 88΄)
18 Ιουνίου 1967, Άρτα: 
Αναγέννηση Άρτας-Αστέρας Ζωγράφου: 2-0 (Χριστάκης 12΄, Σκούρας 86΄)

25 Ιουνίου 1967, Πάτρα: 
Αστέρας Ζωγράφου-Αναγέννηση Άρτας: 3-2 (Παπαδημητρίου 15΄, Χαροκόπος 55΄, Ασημακόπουλος 63΄- Σκούρας 68΄, Σιάκουρης 90΄ πέν.)

*11 χρόνια μετά, στην έναρξη του Εθνικού Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος, ο Αστέρας Ζωγράφου ανήλθε τιμής ένεκεν χωρίς να το δικαιούται βαθμολογικά.

*Για τον Β' όμιλο η ΑΕΚ Φαλήρου ήταν αυτή που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, στον Γ' όμιλο ο Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης και τον Δ' όμιλο η Ελπίς Δράμας.
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΟ ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-0
Γήπεδο Ριζούπολης 4/12/1966
Ορθιοι: Τσιριώτης, Χαλδούπης, Μανδύλης, Δαφνής, Ποδαράς, Καπενής, Μπαλάφας.
Καθήμενοι: Κιούσης Θ., Μίχος, Θεοδώρου(Μελάς), Μοσχονικολάκης,Κρόκος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1η συμμετοχή στη Γ' Εθνική 1966-1967


H ομάδα του Ταμυναϊκού βρίσκεται στην νεοσύστατη Γ' Εθνική μαζί με άλλες 9 ομάδες στον όμιλο του. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου με την πρώτη αγωνιστική να βρίσκει τον Ταμυναϊκό να υποδέχεται στο Αλιβέρι τον Κάδμο Θηβών χάνοντας στην πρεμιέρα με 2-1, το μοναδικό γκολ του Ταμυναϊκού το σημείωσε ο Μοσχονικολάκης. 
Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η πρώτη θέση οδηγεί στην Β΄Εθνική και υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες.


Μετά από καλή γενικά πορεία, κάνοντας αρκετά καλά παιχνίδια με ομάδες από Αθήνα, Ανατολική Στερεά και Χίο, θα τερματίσει στην 8η θέση συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς έχοντας πετύχει 23 γκολ και έχει δεχθεί 39-(είκοσι από αυτά στον πρώτο γύρο), με τους Μοσχονικολάκη, Μεγαρίτη, Τσιριώτη να έχουν τον πρώτο λόγο στο σκοράρισμα για τον Ταμυναϊκό.
Την επόμενη περίοδο χωρίς η ομάδα του Αλιβερίου να υποβιβαστεί βρέθηκε στην Α' ΕΠΣΕΒ λόγο των συνθηκών που έχουμε προαναφέρει.

Τα αποτελέσματα του Ταμυναϊκού στην Γ' Εθνική '66-'67:


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΟΡ
1η 27/11/66 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ 1-2
2η 04/12/66 ΠΑΟ ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2-0
3η 11/12/66 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ 1-2
4η 18/12/66 ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 4-0
5η 08/01/67 ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 3-1
6η 15/01/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 1-0
7η 22/01/67 ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 3-2
8η 29/01/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΟΛΩΝΟΥ 2-3
9η 05/02/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 3-1
10η 12/2/67 ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 3-1
11η 19/2/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟ ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗΣ 0-0
12η 26/2/67 ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 3-1
13η 05/3/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1
14η 19/3/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1-1
15η 09/4/67 ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 4-1
16η 16/4/67 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ 5-0
17η 21/5/67 ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 3-1
18η 28/5/67 ΦΩΚΙΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 4-1


Στο επόμενο (Γ' μέρος) οι αθλητικές ιστορίες θα αναφερθούν στις συμμετοχές του Ταμυναϊκού στην Γ' Εθνική για την περίοδο '80-'81.

Το Α' Μέρος ΕΔΩ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Π.Σ.Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου