Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Αλιβερίου αποχαιρέτησε τους μικρούς του Κολυμβητές

Πραγματοποιήθηκε η Κολυβητική ημερίδα του Ν.Ο.Αλιβερίου εχθές στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην παραλία Ανθούπολης, επ' ευκαιρία λήξης της
καλοκαιρινής σεζόν.
Μετά από ένα τριήμερο εκδηλώσεων που περιελάμβανε, αγώνες παιδικού Διάθλου (Aquathlon Kids), αγώνες πόλο (Water polo Kids), περισσότερα από 120 παιδιά συμμετείχαν σε αυτή την τελευταία κολυμβητική ημερίδα της χρονιάς, παίρνοντας τα αναμνηστικά τους και τα δώρα τους, αποχαιρετώντας έτσι το Καλοκαίρι. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά της από την θέση της Προέδρου μέχρι και πρότινος η κα. Ράπτη Δήμητρα. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Α. αποχαιρέτησε τους μικρούς κολυμβητές-τριες με τα παρακάτω λόγια:

Τελειώνοντας η εκπαιδευτική κολυμβητική θερινή περίοδος 2018 (με την σημερινή ημερίδα), θέλουμε να Σας ευχαριστήσουμε και συγχρόνως να Σας συγχαρούμε, αφ’ ενός για την καλή συνεργασία που είχαμε και αφ’ ετέρου για την κολυμβητική πρόοδό Σας, την προσπάθειά Σας, την υπομονή και την επιμονή που επιδείξατε καθ’ όλη την διάρκεια μάθησης της κολύμβησης αλλά και της υδατοσφαίρισης, με τις δύσκολες συνθήκες που μαζί αντιμετωπίσαμε από πλευράς εγκαταστάσεων.

Με την σημερινή κολυμβητική ημερίδα, δείξατε σ’ όλους μας, ότι το καλοκαίρι σας δεν πήγε χαμένο. Μάθατε να κολυμπάτε, να γνωρίσετε πως αγωνίζονται, να κάνετε νέους φίλους και φίλες, να μάθετε ότι όταν προσπαθούμε τα καταφέρνουμε...

Αξίζετε συγχαρητηρίων μέσα από την καρδιά μας. Εμείς θα σας θυμόμαστε και θα σας περιμένουμε του χρόνου, για να μας πείτε ότι και στο σχολείο σας, προσπαθήσατε και τα καταφέρατε εξ’ ίσου καλά και ακόμη καλύτερα.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΒΕΡΙ 31.08.2018
   



                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                        


                                     ΑΛΕΞΗΣ Προκόπιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου