Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κοκκάλας στο ντεμπούτο του, άφησε κόκκαλο τους φιλοξενούμενους

Έσπασε καρδιές το φινάλε της αναμέτρησης του Ταμυναϊκού με τον Αστέρα Βατώντα στο γήπεδο Αλιβερίου, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν ...απόρθητο
το κάστρο τους, χάρη σε δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Γιώργου Κοκκάλα, λίγο πριν την λήξη του ματς. Ο Αστέρας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε ένα Ταμυναϊκό, που κατά γενική ομολογία παίζει πολύ καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα βρέθηκε σε μέτρια μέρα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο α' ημίχρονο από την άσπρη βούλα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.
Εκτελεστής του πέναλτι ήταν ο Λ. Πιλάτης, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα, Ντελέκος, χωρίς να χρειαστεί να πέσει σε κάποια γωνία απέκρουσε το χτύπημα του Πιλάτη στο κέντρο της εστίας.

Στο β' ημίχρονο ο Αστέρας συνέχισε να βάζει δύσκολα στον Ταμυναϊκό και στο 81' τον δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο, όταν ο Παναγιώτης Σκριβάνος (μεταγραφή από τον Ηρακλή Ψαχνών) έφυγε στην κόντρα επίθεση και κατάφερε να κάνει το 0-1. Όμως, ο Ταμυναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ...δράση ανέλαβε ο Γιώργος Κοκκάλας, ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα του Αλιβερίου από τον Απόλλων Ερέτριας πριν λίγες μέρες και στο σημερινό ματς μπήκε αλλαγή στο 60'.
Στο 89' με κεφαλιά έκανε το 1-1 και ο ίδιος παίκτης πάλι με κεφαλιά στο 92' έγραψε το τελικό 2-1. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...  

Διαιτησία: Καλαμάτας, Σπανός - Αργύρης.
ΓΚΟΛ: 89′ & 90’+2′ Κοκκάλας-81′ Σκριβάνος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μυτακίδης, Φωτόπουλος (Κ. Πιλάτης), Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Κρόκος (46' Πομάρες), Κούτρας, Λάμπρου, Τσούτσης (60' Γ. Κοκκάλας), Βρέττος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιάννης Λεζγής): Ντελέκος, Κοτρώτσιος, Κικίδης, Τσώκου, Ντούκα, Χασανλάρι, Γκέκας, Γούναρης, Τζαφέρος (53' Νεσίμι), Σκριβάνος, Ματράκας (86' Κατόλι).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου