Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Συνάντηση Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου με το νέο Δ.Σ. του Ν.Ο.Αλιβερίου

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπίας του νέου Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου με τον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου, κ. Μπουραντά Αθανάσιο και τους Αντιδημάρχους
κ. Μπόκαρη Γεώργιο και κ. Μπαράκο Νικόλαο, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου τα θέματα που απασχολούν το Δ.Σ. του ΝΟΑ τα οποία εστιάζονται στην έλλειψη ενός κολυμβητηρίου από το Αλιβέρι, θέμα που αποτελεί στόχο και όνειρο πολλών δεκαετιών πριν.


Τον λόγο πήρε πρώτος ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. ΝΟΑ, ο κ. Προκόπης Αλέξης τον οποίο συνόδευαν η Γενική Γραμματέας κα Πετράκη Αναστασία, η Ταμίας κα Ρεβύθη Ευτυχία και η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κα Λεβέντη Σταματούλα. 

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για την άμεση ανταπόκριση τους στο να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση και αφού θύμισε στον καθένα ξεχωριστά τους δικούς τους άρρηκτους προσωπικούς δεσμούς με τον ΝΟΑ, τους απηύθυνε την εύλογη ερώτηση, σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ενέργειες που "ακούγεται" πως γίνονται για την κατασκευή κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι κι αν όντως υπάρχουν καλές προοπτικές.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς ο οποίος  συγκινημένος μίλησε αρχικά για τις προσπάθειες που είχε κάνει για το κολυμβητήριο μαζί με τον αείμνηστο Σταμάτη Αλέξη, του οποίου το όνομα και η μνήμη, είναι συνυφασμένη με τον ΝΟΑ και την δημιουργία κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι. 

Τόνισε πως η κατασκευή κολυμβητηρίου αποτελεί δέσμευση της δημοτικής αρχής, που έχει καταφέρει ήδη να ολοκληρώσει επιτυχώς την πράξη εφαρμογής και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου κατασκευής του. Ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να περάσουν στο επόμενο σημαντικό βήμα, αναφέροντας λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος.

Στη συνέχεια ο κ. Μπόκαρης έκανε μια ιστορική αναδρομή στις  ενέργειες που έγιναν και στις οποίες ήταν παρόν και πάντα κοντά στις προσπάθειες των Δ.Σ. του ΝΟΑ αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες κατά το παρελθόν, για την κατασκευή του κολυμβητηρίου. Επιβεβαίωσε επίσης τα όσα ο Δήμαρχος προείπε και επισήμανε πως το κολυμβητήριο αποτελεί υψηλό στόχο και πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής.


Ο κ. Μπαράκος  αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα των κολυμβητών όπως ο ίδιος τα γνωρίζει μιας και έχει κολυμπήσει στις παλαιότερες εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στον Κάραβο. Συνέχισε  σημειώνοντας τις πολλές μελέτες και διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στην πολυπόθητη στιγμή της έναρξης των εργασιών κατασκευής του κολυμβητηρίου και διαβεβαίωσε με την σειρά του πως το κολυμβητήριο στο Αλιβέρι είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Δημοτική Αρχή που θα το κερδίσουν.

Τέλος τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν πως στο μέλλον θα είναι αρωγοί και θα στηρίζουν τις προσπάθειες του ΝΟΑ.
Ο Πρόεδρος κ. Αλέξης φανερά ικανοποιημένος με τα όσα ειπώθηκαν ευχαρίστησε και πάλι τους οικοδεσπότες αυτή τη φορά προσφέροντας ένα στυλό του ΝΟΑ στον κ. Δήμαρχο και του ευχήθηκε με αυτόν σύντομα να υπογράψει την δημοπράτηση του έργου της κατασκευής του κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι, κι από ένα αναμνηστικό του ΝΟΑ στους Αντιδημάρχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου