Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Λάμψη αστέρων του παρελθόντος στο Τσαρπάλειο

Ο κόσμος του Αλιβερίου και της ευρύτερης περιοχής έδωσε για μία ακόμα φορά το δυναμικό παρόν στην ποδοσφαιρική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο Αλιβερίου για Φιλανθρωπικό σκοπό
και απόλαυσε στο κατάμεστο γήπεδο Αλιβερίου το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που πρόσφεραν οι Παλαίμαχοι του Ταμυναϊκού και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μια λάμψη αστέρων που την έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακή τα τρία εξαιρετικά γκολ του Λουτσιάνο στο πρώτο μέρος και οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Γκούμα Γ. του Ταμυναϊκού και των Κελεσίδη-Ασπρογέρακα από τον Ολυμπιακό. 
Οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τις εντυπωσιακές προσπάθειες των παλαιμάχων και απ' τις δυο πλευρές. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-5 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο 12' ο Λουτσιάνο με πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 35' κεραυνός του Λουτσιάνο έκανε το 0-2. Στο 63' Ο Λουτσιάνο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα 0-3. 
Στο 69' Ο Καλύκας σημείωσε το 0-4. Στο 72' ο Τσούμαρης πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Ταμυναϊκό 1-4. Στο 78' ο Σιδέρης διαμόρφωσε το τελικό 1-5 για τους νικητές. 
Παλαίμαχοι Ταμυναϊκού Αλιβερίου: Ποδαράς Ι-Θαλασσινός Γ. Μύρκος Δ, Γκούμας Γ, Φωτιάς Ι, Φωτιάς Οθ, Σταματούκος Σπ, Γούνιας Κ, Βάρκας Αθ, Μπόκαρης Γ, Γκούμας Ι, Τσόκας Στ, Καβαλάρης Κ, Τσούμαρης Χ., Χαραλάμπους Δ., Μακρύγιαννης Κ, Μακρύγιαννης Ν, Μέξης Ν, Καπενής Βαγγ, Γκίκας Χρ, Κορδώνης Θ, Παρασκευάς Γ, Κοτρόζος Γ, Νίκας Δ, Καραμουζάς Γ, Λούκος Ι., Αγγελέτος Κ., Θεοδώρου Δ, Λούκος Ι, Σκρεπετός Γ, Παρασκευάς Δ. 
Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Πειραιώς: Καλτσάς Χρ. Γκαϊτατζής Ι Ασπρογέρακας, Κελεσίδης, Σιδέρης Ι, Μπονόβας Ανδ, Καλύκας Δ, Καλαμάρας Φ, Αρζένης Κ, Ιωαννίδης Β, Σταυρόπουλος Χαρ, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Ρούσος Π, Αγγελής Αθ, Γκαβέτσος Σωτ, Κοττάκης Γ, Μαντάζης Φ, Καλτσάς Κ, Βασιλειάδης Δημ. 
Πριν το αγωνιστικό μέρος προηγήθηκαν βραβεύσεις από τον Ταμυναϊκό και από τον Ολυμπιακό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου