Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Με επιτυχία και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το 1ο σχολικό mini τουρνουά βόλεϋ των Δημοτικών (pics)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά mini volley για τα δημοτικά σχολεία του Αλιβερίου, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο του Α.Ο.Αστέρα Αλιβερίου με την συμμετοχή
των Δημοτικών σχολείων. Από τα χαμόγελα των μαθητών και τους πανηγυρισμούς τους καταλαβαίνεις εύκολα το πόσο το ευχαριστήθηκαν, όπως και οι εκπαιδευτικοί απόλαυσαν στο μέγιστο αυτή τη δραστηριότητα. Μεγάλη η προσέλευση των γονέων των μαθητών, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι τα παιχνίδια ήταν πολύ ανταγωνιστικά! 
Για την ιστορία του 1ου αυτού τουρνουά να αναφέρουμε, ότι στους σημερινούς 4 τελικούς, το 3ο Δημοτικό Αλιβερίου-(Καράβου), κατέκτησε τους τρεις από τους τέσσερις και συγκεκριμένα τα αγόρια & κορίτσια της Γ'-Δ' τάξης και τα αγόρια της Ε'-ΣΤ' τάξης και από το 2ο Δημοτικό οι μαθήτριες της Ε'-ΣΤ' τάξης. Αναμνηστικά εδόθησαν σε όλους τους μαθητές, ενώ Κύπελλα & μετάλλια στους τέσσερις πρώτους. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους!

Σε ανάρτησή του ο Α.Ο.Αστέρας Αλιβερίου αναφέρει τα εξής για το γεγονός: 

"Ολοκληρώθηκε σήμερα το τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ με μεγάλη επιτυχία που διοργάνωσε ο Α.Ο.ΑΣΤΕΡΑΣ 80.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από τα Σχολεία του Αλιβερίου 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικού.
Συμμετείχε πλήθος μαθητών και από τα τρία Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Υπό την καθοδήγηση των γυμναστών τους, αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό στα πλαίσια της ομαδικότητας και της ευγενής Άμιλλας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, στους δασκάλους, στους διευθυντές των σχολείων που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του ΑΣΤΕΡΑ και πολλά μπράβο στον προπονητή μας Ευάγγελο Αργύρη για την καθοριστική του συμβολή σε όλο αυτό.
Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο ΡΟΗ για την χορηγία των επαίνων και ΑΦΟΙ ΔΡΟΣΑΤΟΥ για την χορηγία των νερών".

Για το 1ο τουρνουά mini volley σε ανάρτησή του αναφέρθηκε και το 2ο Δημοτικό γράφοντας τα εξής:

"Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αθλητικές δραστηριότητες με θέμα τη γνωριμία των μαθητών με το άθλημα του βόλεϊ. Στο διαγωνιστικό τμήμα, το 3ο Δημοτικό Σχολείο κέρδισε τους 3 από τους 4 αγώνες των τελικών, κατακτώντας ισάριθμα κύπελλα. 
Οι μαθήτριες των Ε/ΣΤ τάξεων του σχολείου μας νίκησαν και κατέκτησαν το κύπελλο της κατηγορίας τους. Κρίνουμε πως όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν στο μέγιστο αυτή τη δραστηριότητα και ελπίζουμε να αποτελέσει την αρχή για ένα οργανωμένο διασχολικό πλαίσιο αθλητικών δραστηριοτήτων, ενταγμένο στον ετήσιο προγραμματισμό των σχολείων. Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για κάτι τέτοιο, με την υποστήριξη της δημοτικής αρχής και των τοπικών αθλητικών σωματείων".

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου