Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζει την ενίσχυση για την σωτηρία ο Άρης Αγίου Ιωάννη

Μεταγραφική αντεπίθεση για τον Αρη Αγίου Ιωάννη καθώς μετά την απόκτηση-(όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση) του μεσοεπιθετικού Κώστα Καρατζά από τον Ταμυναϊκό,
την επιστροφή του αμυντικού Κώστα Μπιμπίκα, την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Σίμωση και την επιστροφή του μέσου Κώστα Νικολάου προχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών σε ακόμα δύο σημαντικές προσθήκες αποκτώντας τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πανταζή που ξεκίνησε από τον Απόλλων Ερέτριας αγωνίστηκε στα Κόσκινα ( άνοδος Α' κατηγορία) και το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος ήταν στον Αμαρυνθιακό και τον μέσο Γιώργο Βλάχο που έχει ξεκινήσει από τον Απόλλων Ερέτριας στη συνέχεια πήγε στα Κόσκινα που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην πρώτη κατηγορία και την φετινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπου Γυμνού. Για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών η ομάδα εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση. 
"Η οικογένεια της ομάδας Αρης Αγίου Ιωάννη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμα δύο πολύ καλών ποδοσφαιριστών με παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγόρια. Η ομάδα μας συμφώνησε με τον μέσο Γιώργο Βλάχο που αγωνιζόταν στον Ολυμπο Γυμνού και με τον τερματοφύλακα Δημήτριο Πανταζή που αγωνιζόταν στον Αμαρυνθιακό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες σεζόν είχαν αγωνιστεί μαζί στα κόσκινα και βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία. Η ενίσχυση γίνεται στα πλαίσια της προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για παραμονή στην κατηγορία. Καλωσορίζουμε τους Γιώργο Βλάχο και Δημήτριο Πανταζή στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια και πάνω από όλα υγεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου