Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Στη ρώσικη ρουλέτα με ...άλλους γκολκίπερ

Ματς που έφτασε στην κόψη του ξυραφιού ήταν αυτό ανάμεσα στον Νηλέα Νεοχωρίου και τον Αγ. Λουκά με φόντο την πρόκριση στη Γ' φάση του Κυπέλλου Εύβοιας. Tην πρόκριση πήραν
οι γηπεδούχοι με 5-3 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας και 6-4 συνολικό σκορ).

Στην κανονική διάρκεια ο πρώην παίκτης του Ταμυναϊκού Μάριος Κρόκος άνοξε το σκορ για τον Αγ. Λουκά κι έκανε το 0-1, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 61', με σκόρερ τον Ρουμελιώτη. Οι δύο αντίπαλοι υποχρεώθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση. Ούτε στο επιπρόσθετο ημίωρο, όμως, κατάφεραν να ...ξεμπλέξουν και κατέληξαν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια από το 110' έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Μ. Κρόκου.

Στα πέναλτι και οι δύο ομάδες άλλαξαν γκολκίπερ πριν τις εκτελέσεις!
Για λογαριασμό του Νηλέα πήγε κάτω από τα δοκάρια ο αμυντικός Σαμπάνης, ο οποίος αντικατέστησε τον -επίσης- αμυντικό Τζέμη, αφού έλειπε ο βασικός τερματοφύλακας Παπαχρήστος. Για λογαριασμό του Αγιου Λουκά ο νεαρός από την ομάδα Νέων Κιούσης φόρεσε τα γάντια και αντικατέστησε τον Δεμερούτη.

Ο Νηλέας ήταν 100% εύστοχος, σκοράροντας με τους Θαν. Ζωντό, Γ. Κότσαρη, Μακρή, Γ. Ζωντό και Μαστροκώστα.
Για τον Αγιο Λουκά ο Γιαννούλης αστόχησε στο τρίτο πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Σαμπάνης (δεν χρειάστηκε οι φιλοξενούμενοι να χτυπήσουν 5 πέναλτι).

Διαιτησία: Μητρολιός, Σιμιτζής-Γ. Νικολάου
ΑΠΟΒΟΛΗ: 110′ Μ. Κρόκος.
ΓΚΟΛ: 61′ Ρουμελιώτης-46′ Μ. Κρόκος.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Τζέμης, Γ. Κότσαρης, Κ. Κότσαρης, Σαμπάνης, Μακρής, Θ. Ζωντός, Ρουμελιώτης, Φραγγής (55′ Καρλής), Δήμου, Μαστροκώστας, Γ. Ζωντός.
ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Γιώργος Μπόκαρης): Δεμερούτης (120' Κιούσης), Qiatos (75′ Λάμπρου), Τσάλας, Μπάνος, Πιλάτης, Κ. Κρόκος, Παναγιάρης, Ρέτσας, Δρίτσουλας (60′ Γιαννούλης), Μ. Κρόκος, Καλαμιώτης (61′ Γκαρούτσος).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου