Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Όλυμπος Γυμνού-Άρης Αγίου Ιωάννη 2-1

Ο Όλυμπος Γυμνού επικράτησε του Άρη Αγίου Ιωάννη με 2-1, σε φιλικό τεστ προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων
της ΕΠΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι, παρότι αγωνίζονται δύο κατηγορίες πιο κάτω απ’ τον Όλυμπο, παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο λεπτό με τέρμα του Φωτιά. Ένα πεντάλεπτο αργότερα περίπου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντούρμα. Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη και να χάνουν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά χάρις σε εύστοχο χτύπημα του Ρουμπή, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Χουχούμης, Κιούσης, Τσουμάνης, Κουτσαυλής, Ζουρμπουλής, Η. Αργύρης, Αποστόλου, Καρλατήρας, Μπαρώτας, Ρουμπής. (Ρόγκας, Τοπάλι, Κοκκάλας, Κοντογιάννης, Μητρολιός, Ντούρμας).
Άρης Αγίου Ιωάννη (Σάκης Νικολάου): Αντώνενας, Σ. Μακρυγιάννης, Σέργιος, Μπιμπίκας, Ποδαράς, Φωτιάς, Χοτζαλάρι, Γιάννης, Μάνος, Θεοδωρακόπουλος, Κ. Μακρυγιάννης.

Για το ισχυρό φιλικό τεστ με τον Όλυμπο Γυμνού ο προπονητής της ομάδας του Αγίου Ιωάννη Σάκης Νικολάου δήλωσε τα εξής: "Ένα φιλικό ήταν. Ναι παίξαμε αρκετά καλά αλλά θέλουμε δουλειά. Επεσήμανα κάποια λάθη μας τα οποία θα διορθώσουμε τις επόμενες μέρες. Η ομάδα θέλει δουλειά και μάλιστα αρκετή. Χρειαζόμαστε ηρεμία, δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά! Θέλω να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να περνάμε καλά στα γήπεδα και να διασκεδάζουμε γιατί παίξαμε ωραία. Όπως έχω πει ξανά, νικητής δεν είναι μονάχα αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα αλλά αυτός που πετυχαίνει τον στόχο του. Και ο δικός μας στόχος είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο για εμάς και για το χωριό μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας του Γυμνού για την άψογη τους συνεργασία και φιλοξενία και για όσα μας πρόσφεραν στα αποδυτήρια. Επίσης τους εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να επιτύχουν τους στόχους τους με υγεία και πάντα νίκες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου