Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Κονσέρτο για πολυβόλα με Μεταξά και Σίμωση να πετάνε φωτιές

Πολυβόλο ήταν ο Ταμυναϊκός στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΕ και συνέτριψε με 8-0 τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ο οποίος έζησε στο Αλιβέρι έναν
ποδοσφαιρικό ...εφιάλτη.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν 17χρονος Δημήτρης Μεταξάς και ο έμπειρος Γιάννης Σίμωσης. Αμφότεροι πέτυχαν τα 7 από τα 8 γκολ της αναμέτρησης. Ο Μεταξάς πήγε στο Αλιβέρι από τον Αγιο Λουκά, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης.

...Και το απίθανο στατιστικό του Γιάννη Καρβέλη


Στο ματς, όμως, υπάρχει κι ένα απίθανο στατιστικό που αφορά τον προπονητή του Ταμυναϊκού Γιάννη Καρβέλη. Την περίοδο 2011-12 που είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Εύβοιας με τον Ευβοϊκό, η ομάδα του Μπουρτζίου είχε φιλοδωρήσει με οχτώ γκολ τον Ταμυναϊκό, αλλά σε ...δύο παιχνίδια (4-0 στο Μπούρτζι και 4-0 στο Αλιβέρι). Σήμερα ως προπονητής του Ταμυναϊκού ...έβαλε 8, σε ένα ματς, στην ...τότε ομάδα του.

Ντεμπούτο που θέλει να ξεχάσει έκανε ο Βαγγέλης Τόγιας στον πάγκο του Ευβοϊκού που επέστρεψε στην ομάδα στη θέση του Μωϋσιάδη. Αυτός που μπήκε αγριεμένος στο ματς ήταν ο νεαρός Δημήτρης Μεταξάς, ο οποίος έκανε γρήγορο χατ τρικ, με προσωπικά γκολ στο 6', στο 25' και στο 34' για το 3-0. Πριν ...βγει το ημίχρονο, στο 44' συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σίμωσης έκανε το 4-0. Στο 47' ο Γιάννης Λάμπρου έκανε το 5-0. Ακολούθησαν άλλα τρία γκολ (!) από τον Γιάννη Σίμωση, στο 69', στο 71' και στο 85' για το τελικό 8-0. 

Διαιτησία: Κηρύκος, Μητρολιός-Λειβαδιτάκης.
ΓΚΟΛ: 6′ & 25′ & 34′ Μεταξάς, 44′ & 69′ & 71′ & 85′ Σίμωσης, 47′ Λάμπρου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης (46' Τζάβαρης), Δήμου (46' Πομαρές), Πιλάτης, Βελαέτης (63' Ζαχαριάς), Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου (46' Σπυράκης), Γιαντόμ, Κούτρας, Σίμωσης, Λάμπρου, Δημ. Μεταξάς. 
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Τσίμπος, Λύκος, Ντούνας (58' Τόγκος), Μαραγκός, Ειρ. Τσούτης (73' Λάμπρου), Περήφανος, Κρεμασμένος, Ντούρμας (Νόνας), Μπαλάνος (70' Εμάνουελ), Αποστόλου, Τζάνος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου