Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ακλόνητος στον θρόνο του ο Ν.Ο. Αλιβερίου!

Παρέμεινε και πάλι στον θρόνο του ο Ν.Ο. Αλιβερίου στους αγώνες κολύμβησης που έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων
Θάλασσας. Τα παιδιά του Ν.Ο. Αλιβερίου κατάφεραν και κέρδισαν τις πέντε από τις εννέα κατηγορίες και την  δεύτερη θέση στις υπόλοιπες τέσσερις κατηγορίες του πρωταθλήματος και κέρδισαν τον θαυμασμό των παρισταμένων στο κολυμβητήριο.

Το φετινό πρωτάθλημα στο Καρπενήσι χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 140 ενώ στο αντίστοιχο περυσινό συμμετείχαν 91 αθλητές/τριες. Κέρδισαν 21 χρυσά, 24 αργυρά και 23 χάλκινα ατομικά μετάλλια, όπως και τρεις δεύτερες θέσεις και μια τρίτη στα ομαδικά αγωνίσματα.

Επιτακτική ανάγκη να σταθούμε όλοι μας δίπλα σε αυτή την ομάδα και οι τοπικοί - περιφερειακοί άρχοντες να κατασκευάσουν το πολυπόθητο κολυμβητήριο για την περιοχή ώστε να μην γίνονται εμπόδιο στην ανάπτυξη του αθλήματος για το καλό της αθλούμενης νεολαίας της περιοχής.

ΠΗΓΗ: sourta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου