Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Άγιος Λουκάς-Μαρμάρι 3-3 για την Β' ΕΠΣΕ

Ισόπαλο ήταν το τελικό σκορ στον αγώνα μεταξύ του Αγίου Λουκά και του Μαρμαρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό με τέρμα του Γουσουλή, ενώ ο Άγιος Λουκάς ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Μεταξά. Το Μαρμάρι πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη.

Στο 53′ ο Γιαννούλης έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, κάνοντας το 2-2 με ωραία ατομική προσπάθεια. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα, γκολ όμως που ακυρώθηκε, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων (οι οποίοι είχαν γενικότερα παράπονα απ’ τη διαιτησία). Τελικά ο Άγιος Λουκάς ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 77′, με τον Γιαγκίνη να σκοράρει στην επαναφορά της μπάλας και έπειτα από αρχικό σουτ του Τσάλα (απομάκρυναν πάνω στη γραμμή του τέρματος οι αμυνόμενοι). Στο 89′ ο Μπαλογιάννης με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση φάουλ) σημείωσε και δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κούζας, με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργύρης/Σοφίου-Ντόβολης Β.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 90’+4′ Κούζας.
ΓΚΟΛ: 29′ Μεταξάς, Γιαννούλης, 77′ Γιαγκίνης-1′ Γουσουλής, 45′ & 89′ Μπαλογιάννης.

Άγιος Λουκάς (Γιώργος Μποκάρης): Σκοντόβολος, Κιάτος, Ρέτσας, Γκαρούτσος, Πιλάτης, Μπάνος, Καλαμιώτης, Κ. Κρόκος (43′ Γιαγκίνης), Γιαννούλης, Μεταξάς, Τσάλας.
Α.Ο.Μαρμαρίου: Αράζος, Κούζας, Νταφλός, Αστήθας, Βαζιούρακης, Γουσουλής (68′ Μαμάκος), Κατσίκας, Διακάκης, Δ. Ποδαράς, Χαραγκιώνης (75′ Πάλλης), Μπαλογιάννης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου