Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3 (ΦΙΛΙΚΟ): Διπλό με ανατροπή

Με φιλικό διπλό από το Αλιβέρι έφυγε η Αρτάκη το απόγευμα της Πέμπτης. Το ματς Ταμυναϊκός-Αρτάκη ήταν ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες.
Ο Ταμυναϊκός τη νέα σεζόν κοιτάει ψηλά στην Α' ΕΠΣΕ, ενώ η Αρτάκη θα εκπροσωπήσει την Εύβοια στη Γ' Εθνική. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν (1-0) στο 26' με γκολ του Γιάννη Λάμπρου, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή.

Στο 38' ο Δημήτρης Χατζηστάμου που δοκιμάζεται και σε ρόλο εξτρέμ έκανε το 1-1, ενώ στο 59' ένας άλλος Δημήτρης, ο Βεζιρτζόγλου, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 1-2. Το τελικό 1-3 έγραψε ο Θεοχάρης Χαραλαμπίδης στο 89'. Ο πρώην άσος του ΑΟ Χαλκίς πέτυχε το πρώτο του ανεπίσημο γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας και άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα. 

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ν. Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Κούτρας, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Λάμπρου, Μεταξάς, Τόρα, Γιαντόμ, Αγγελάτος. (Κροκόδειλος, Ποδαράς, Πομαρές, Τσάβαρης, Καραβάς, Χαχόλι, Θανάσης, Φωτόπουλος, Α. Μητακίδης).
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Κώστας Κλάδης): Ράντζα, Κολιόπουλος, Τσίγκας, Μπελίτσος, Καραμπάς, Ντελέκος, Μαυρόπουλος, Καραντάκης, Βεζιρτζόγλου, Χατζηστάμου, Λούκας. (Σπανός, Μαστροκώστας, Χαραλαμπίδης, Λειβαδίτης, Ζαχαρόπουλος, Βελής, Στούπας, Μακρής, Σαχίνης, Κουτρόπουλος, Ναβροζίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου