Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ισόπαλο το φιλικό Δύστου-Αγίου Λουκά 3-3

Ισόπαλοι με σκορ 3-3 αναδείχτηκαν Δύστος και Άγιος Λουκάς, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ντουμπάνου στο
10ο λεπτό και στο 20′ ο Μ. Κρόκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τον Άγιο Λουκά. Ο Δύστος πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 32′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιλάτη, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλι με τέρμα του Δριτσούλα στο 38′, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, αξιοποιώντας πάσα στον κενό χώρο του Μ. Κρόκου. Στο 70′ ο Καλαμιώτης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Άγιο Λουκά, κάνοντας το 2-3, όμως ο Δύστος ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι τρία λεπτά μετά του Νικολάου, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-3.

ΓΚΟΛ: 10′ Ντούμπανος, 32′ Πιλάτης, 73′ Νικολάου-20′ Μ. Κρόκος, 38′ Δρίτσουλας, 70′ Καλαμιώτης.

Α.Ο.Δύστου (Παναγιώτης Ηλίας): Καρίμπας, Τριανταφύλλου, Πηλιχός, Παγώνης, Μπόκαρης, Μαστροκώστας, Τσάλας, Πιλάτης, Κιούσης, Σίμωσης, Ντουμπάνος. (Νικολάου, Βασιλόπουλος, Μήτρου, Κατσαρής, Μαστροκώστας, Ντέλιου).
Άγιος Λουκάς (Γιώργος Μπόκαρης): Δεμερούτης, Ρέτσας, Ξύγγη, Πιλάτης, Παναγιάρης, Κιάτος, Κ. Κρόκος, Μ. Κρόκος, Τσάλας, Γκαρούτσος, Δρίτσουλας. (Κιούσης, Λάμπρου, Καλαμιώτης, Καρκαλέτσης, Γιαγκίνης, Κουκουβάος, Ρέρρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου