Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σαν Σήμερα (13/9/2004): Ταμυναϊκός - Λήλας Βασιλικού 1-1

Την ισοπαλία με 1-1 παραχώρησε ο Λήλας στον Ταμυναϊκό σε φιλικό που διεξήχθη την προηγούμενη Δευτέρα στο Αλιβέρι. Εκεί οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν τον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που και για τους δύο συλλόγους ξεκίνησε ουσιαστικά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το ματς για τους Βασιλικαριώτες προσφέρθηκε περισσότερο σαν δυνατή προπόνηση, δουλεύοντας περισσότερο την επιθετική τους ανάπτυξη και μάλιστα σε συνθήκες συνεχούς πρέσινγκ…

Αυτή ήταν η κυρίως εξέλιξη του αγώνα με την ομάδα του Απόστολου Τζωρτζή να προσπαθεί να αντικρούει τους κινδύνους για την εστία της, αποκομίζοντας παράλληλα ωφέλιμες εμπειρίες κόντρα σε μία σαφώς ανώτερη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, που αν επαναληφθεί στο μέλλον θα τους στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς.

Άνοιξαν το σκορ στο 39′ μετά από κόντρες και κεφαλιά (0-1) του δραστήριου φουνταριστού Γκέκα (πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους στην περιοχή του Πετράκη), ενώ πέραν των πολλών χαμένων ευκαιριών είχαν και δύο δοκάρια πάλι με τον σκόρερ (24′, 66′). Ακόμα κι έτσι, όμως, οι Αλιβεριώτες κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα (1-1) εντυπώσεων με μακρινό καλοχτυπημένο φάουλ του ταλαντούχου Πιλάτη στο 52′. Προηγουμένως μάλιστα έχασαν και πέναλτι (49′), όταν ο Χαβέλος το εκτέλεσε με δύναμη στο δοκάρι.

Τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα οι δύο προπονητές, που έβγαλαν κάποια χρήσιμα τελικά συμπεράσματα, αντάλλαξαν ευχές για καλή αγωνιστική περίοδο, με φίλαθλο πνεύμα, όπως ήταν και αυτό στην κερκίδα από καμιά 50αριά άτομα.

Διαιτητές: Ντούρας (Καντάρης-Παπακωνσταντίνου).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Πετράκης, Σταματούκος, Γκούμας, Νίκας, Σκοντόβολος, Τσάκος, Ντούρας, Χαβέλος, Πιλάτης, Λάμπρου, Φωτιάς. (στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Παναγιώτης και Γιώργος Ρέτσας, Μανδράκας, Γκαρούτσος, Μαρίνος, Χροναίος, Σκοντόβολος Ε.).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Τζαβάρας, Δήμου, Γούναρης, Μπόκαρης, Μπριλάκης, Τσαλιαγκός, Μυλωνάς, Γίγας, Ηλίας, Γκούμας, Γκέκας. (στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γεραμάνης, Αλεξίου, Ζαχαριάς, Σαρρής, Βλιζνάκης, Κουρούπης, Μακρής).

ΠΗΓΗ: ΕΥΒΟΙΑ ΣΠΟΡ 13/9/2004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου