Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Β' ΕΠΣΕ (Β' όμιλος): Λουκίσια-Άγιος Λουκάς 2-1

Τα Λουκίσια επικράτησαν του Αγίου Λουκά με 2-1, για την πέμπτη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Μ. Κρόκου στο τρίτο λεπτό
και στο 20′ ο ΑΟΛ ισοφάρισε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ι. Λουκατζίκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 67′ ο Γιαγκίνης για τον Άγιο Λουκά με πλασέ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και τρία λεπτά μετά είχαμε διπλή απόκρουση του Δεμερούτη μετά από διαδοχικά σουτ του Σ. Σταθαρά. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρις σε σουτ του Ξουρίκη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, στο 79ο λεπτό. Απ΄το 35′ έπαιζαν με 10 παίχτες οι δυο ομάδες λόγω αποβολής των Αποστόλου και Μεταξά (ενεπλάκησαν σε συμπλοκή σε φυσική διακοπή του αγώνα) και μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Κουκουβίνος του Αγίου Λουκά (για εξύβριση).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος/Σιμιτζής-Μούτουπας.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 35′ Αποστόλου-35′ Μεταξάς, Κουκουβίνος (μετά το τέλος του αγώνα).
ΓΚΟΛ: 20′ Ι. Λουκατζίκος, 79′ Ξουρίκης-3′ Μ. Κρόκος.

Λουκίσια (Κώστας Παπαρίδης): Φ. Σταθαράς, Κόλλιας, Αποστόλου, Χ. Μπουλούκος, Τριανταφύλλου, Ρ. Μπουλούκος, Ξουρίκης, Τζαφέρης (Σ. Λουκατζίκος), Ι. Λουκατζίκος (Ισαλλάρι), Σ. Σταθαράς (Καρατζάς), Τουλίτσης (Καρβέλης).
Άγιος Λουκάς (Γιώργος Μπόκαρης): Δεμερούτης, Τσάλας, Κιάτος (Γιαγκίνης), Μπάνος, Πιλάτης, Γκαρούτσος (Λάμπρου), Isuf, Ρέτσας, Παναγιάρης, Μ. Κρόκος, Μεταξάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου