Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Φιλικός αγώνας: Νηλέας Νεοχωρίου-Ταμυναϊκός 0-1

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε στο Νεοχώρι του τοπικού Νηλέα με 1-0, σε φιλικό τεστ προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου. Η ομάδα του Αλιβερίου, που είχε σε γενικές γραμμές την πρωτοβουλία των κινήσεων έφτασε στη νίκη, χάρις σε τέρμα στο 50ο λεπτό του Λάμπρου, με σουτ έξω απ’ την περιοχή. Πολύ καλά στάθηκε απέναντι στον Ταμυναϊκό ο Νηλέας, έχοντας καλές στιγμές για να σκοράρει, με πιο χαρακτηριστικές δύο δοκάρια με τον Ρουμελιώτη (το πρώτο με πλασέ από κοντά και το δεύτερο με κεφαλιά, είχε και ένα πλασέ σε φάση τετ-α-τετ που δεν βρήκε στόχο) και ακόμη ένα με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σαμαρά. Και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές για να σημειώσουν και άλλο τέρμα, με πιο χαρακτηριστικές μια κεφαλιά μέσα απ’ τη μικρή περιοχή του Β. Αναστασίου, την οποία απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γ. Κοτσάρης και ένα πλασέ του Ποδαρά, σε θέση τε-α-τετ, το οποίο έκοψαν οι αμυνόμενοι.

Νηλέας Νεοχωρίου (Μίλτος Καρατζάς): Γ. Κότσαρης Ι, Γ. Κότσαρης ΙΙ, Θ. Ζωντός, Σαμπάνης, Γ. Ζωντός, Τζόκας, Γιαγκίνης, Αποστόλου, Ρουμελιώτης, Α. Μαστροκώστας, Σαμαράς. (Πόγκας, Μ. Μαστροκώστας, Σέγκος, Ταπεινός, Πάλλης, Θεοδώρου, Καλογιάννης).

Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κελάι, Β. Αναστασίου, Κιάτος, Βελαέτης, Φωτιάς, Μεταξάς, Κοκκάλας, Μανδράκας, Λάμπρου, Ν. Μαστροκώστας, Πομάρες. (Ποδαράς, Χοτζόλι, Μακρής, Πέπας, Ρέτσας, Θανάσης, Κιούσης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου