Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Όλυμπος Γυμνού-Ταμυναϊκός 0-4

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε του Ολύμπου Γυμνού με 4-0, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Ο Μαστροκώστας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 7′ και στο 23′ ο Θανάσης διπλασίασε τα τέρματα τους. Ο Ρέτσας στο 71′ έκανε το 0-3 και ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Σταμέλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παρά την ήττα ο Παναγιώτης Κοντογιάννης έχοντας στη διάθεση του ένα σχεδόν εξ ολοκλήρου νέο ρόστερ με αρκετά μικρό μέσο όρο ηλικίας, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Και ο Ταμυναϊκός είναι αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με πέρσι, με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο να έχει και εκείνος την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, για πρώτη φορά απ’ το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας του.

ΓΚΟΛ: 7′ Μαστροκώστας, 23′ Θανάσης, 71′ Ρέτσας, 81′ Σταμέλος.

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Γιαννούλης (45′ Χ. Μωραΐτης), Παρασκευάς, Κοντογιάννης, Θ. Μωραΐτης, Μπαρότας, Ζουρμπουλής, Φτούλης (50′ Αγγελάκης), Καρλατήρας, Μιχελής, Ρόγκας, Κοτρογιάννης. (Τοπάλι, Τσουμάνης, Μακρύγιαννης, Αργύρης, Μητρολιός).

Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κελάι, Σκανδάλης, Λ. Πιλάτης, Βελαέτης, Φωτιάς, Μεταξάς, Ποδαράς, Πέπας, Λάμπρου (55′ Σταμέλος), Μαστροκώστας (50′ Ρέτσας), Θανάσης. (Σολάκου, Χοτζόλι, Μακρής, Πομάρες, Κοκκάλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου