Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Κόροιβος Αλιβερίου: Ο νέος Σύλλογος κλασικού Αθλητισμού

Ένας νέος σύλλογος έκανε την εμφάνιση του στην πόλη του Αλιβερίου με το νέο έτος (2021), έτος ίδρυσης και πρόκειται για τον Κόροιβο, σωματείο αμιγώς Κλασικού Αθλητισμού. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους νέους και τις νέες της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής και ήδη ο Σύλλογος απαριθμεί αρκετούς αθλητές - τριες.

Μάλιστα με την συνδρομή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και σε συνεννόηση του νεοσύστατου συλλόγου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έργων κ. Μπαράκο Ν., πραγματοποιήθηκαν μικρές βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Αλιβερίου, οι οποίες αφορούσαν στην αποκατάσταση του σκάματος και την δημιουργία διαδρόμου, καθώς και στην κατασκευή βαλβίδας ρίψεων σφαιροβολίας. 


Οι σκοποί του Συλλόγου αλλά και τα τμήματα που δραστηριοποιείται αναφέρονται στην ανακοίνωση του που έχει ως εξής: 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας δραστηριοτήτων του συλλόγου μας ο οποίος θα παρέχει υπηρεσίες κλασικού αθλητισμού. Σκοπός του συλλόγου είναι η ηθική εξυψωση των νέων πού έχουν έφεση για άθληση. 

Η ανάπτυξη του πνέυματος της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ τους. Η διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής. Η απόκτηση και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων. 

Η ψυχαγωγία τους γενικά. Η προαγωγή της κοινωνικότητας και συναλδέφωσης. Η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων με τη χρησιμοποίηση της γυμναστικής και της αγωνιστικής για τους αθλούμενους. 

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ:

1. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ

2. ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

3. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

4. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

5. ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

6. ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Τσαρπάλειο Γήπεδο Αλιβερίου και το τηλέφωνο επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του συλλόγου είναι: 697 767 4066.


ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου