Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ν.Ο.Αλιβερίου: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την έγκριση μελέτης κατασκευής κολυμβητηρίου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΝΟ Αλιβερίου προς τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, για την έγκριση μελέτης για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου στον Κάραβο και την πρόταση για ένταξή του στην Πρόσκληση ΑΤ 07 του προγράμματος  "Αντώνης Τρίτσης":

"Με χαρά πληροφορηθήκαμε τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν ομόφωνα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κύμης-Αλιβερίου στις 26/5/2021, στην οποία μεταξύ άλλων σημαντικών μεγάλων έργων, εγκρίθηκαν οι μελέτες για την ανέγερση του νέου κλειστού κολυμβητήριου Αλιβερίου (διαστάσεις 33,33μ. Χ 25μ.) που θα κατασκευαστεί στον Κάραβο (θέση Καπνίση) και υποβάλλεται πρόταση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στην πρόσκληση ΑΤ 07.

-Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου την Τεχνική Υπηρεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την σοβαρή και μεθοδική προσέγγιση που έχουν κάνει έως τώρα στο θέμα του κολυμβητηρίου, με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατασκευή και ολοκλήρωση ενός μεγάλου αθλητικού έργου υποδομής για την νέα γενιά κύρια της περιοχής μας.

-Έχοντας ολοκληρωθεί και εγκριθεί οι μελέτες του κλειστού κολυμβητηρίου Αλιβερίου, θεωρούμε ότι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του έχει γίνει. Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις, ενημερωνόμαστε και ευελπιστούμε ότι ένα αίτημα και μια αναγκαιότητα δεκαετιών, είναι πιο κοντά και θα γίνει πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου