Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα Κ14 "Νίκος Καλοκαιρινός" - Νικήτρια η ομάδα της Ακαδημίας Ερέτριας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα Κ14 "Νίκος Καλοκαιρινός" με τους τελικούς (μικρό και μεγάλο) να γίνονται στο "Τσαρπάλειο" δημοτικό γήπεδο Αλιβερίου εκεί που ανδρώθηκε και πέρασε τα περισσότερα χρόνια της πλούσιας καριέρας του ο Νίκος Καλοκαιρινός το όνομα του οποίου έφερε η φετινή διοργάνωση. 

Παρουσία αρκετού κόσμου έγιναν και οι δύο αναμετρήσεις, αρχικά διεξήχθη ο μικρός τελικός ανάμεσα στον Ερμήλιο και την Νεάπολη με την ομάδα της Δροσιάς να επικρατεί με σκορ 3-0.  

Στην συνέχεια η διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Εύβοιας δια του εκπροσώπου της Α' Αντιπροέδρου Αναστάσιου Τσεκούρα, έδωσε αναμνηστικά μετάλλια στις δύο ομάδες.  

Ακολούθησε ο μεγάλος τελικός όπου η Ακαδημία Ερέτριας νίκησε με 3-0 τον Κύζικο Ν. Αρτάκης και στέφθηκε πρωταθλήτρια για την σεζόν 2021-2022. Ο κ. Τσεκούρας έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό δίνοντας συγχαρητήρια  στις αποστολές και των 4 ομάδων για την παρουσία τους στην διοργάνωση.  

Στην συνέχεια υπήρξε αναφορά στον Νίκο Καλοκαιρινό και την πολύπλευρη παρουσία και προσφορά του στο ποδόσφαιρο. (ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας, αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣΕ).  

Η διοργανώτρια απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Νίκου Καλοκαιρινού την οποία παρέλαβε η σύζυγος του από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΕ και νυν Δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Γιώργο Ψαθά ο οποίος ήταν και προσωπικός φίλος του Νίκου Καλοκαιρινού.  



Το κύπελλο στην δευτεραθλήτρια ομάδα έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου κ. Γιώργος Ζέρβας, ενώ το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα έδωσε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Αναστάσιος Τσεκούρας.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι του αθλήματος, ενώ μετάλλια έδωσαν επίσης ο Τάσος Κατσινόπουλος (πρόεδρος του Ταμυναϊκού), Νίκος Μπαράκος (Αντιδήμαρχος του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου).  

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Γιάννης Ρέτσας δεν μπόρεσε να είναι παρών στους τελικούς λόγω του γεγονότος ότι νοσεί με covid αλλά έστειλε τους θερμούς του χαιρετισμούς προς όλους συγχαίροντας τις ομάδες για την παρουσία τους στον θεσμό.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων του μικρού και μεγάλου τελικού παρακάτω:


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Ιωάννου-Ντόβολης Ι.

ΓΚΟΛ: 35’+ & 46′ Χ. Τσούμαρης, 58′ Ν. Ψωμαδέλης.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Χρήστος Θεοχάρης): Ντότσι, Ρόφι, Κουσερής, Ι. Κιάκης, Ν. Ψωμαδέλης, Πανίδης, Κ. Σταματάκος, Κ. Τσούμαρης, Χ. Τσούμαρης, Γ.-Δ. Μήτρου, Ε. Μπασινάς. (Γ. Τουλούμης, Κ. Μπασινάς, Σέρι, Μητσαλέας, Παναγιάρης, Β.-Δ. Τουλούμης, Μπαλάκας, Σ.-Ν. Τσίγκας, Ντερβίσι).

ΚΥΖΙΚΟΣ/ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Γένης, Γραμματικός, Μιτζιφίρης, Μοσχώνης, Κ. Αδαμόπουλος, Μπότης, Γκοϊντέσι, Δ. Σπύρου, Γραβάνης, Βουγιούκας, Τζαφέρος. (Κουσουλέντης, Κώσταρος, Κραέσκου, Μαστραγγελής).




ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντόβολης Ι./Ιωάννου-Κηρύκος.

ΓΚΟΛ: 19′ Λάμπρου, 37′ & 52′ Καλαμαράς.


ΝΕΑΠΟΛΗ (Γιάννης Οικονόμου): Γ. Τσιριγώτης, Καρακασίλης, Ι. Τσιριγώτης, Λαμπαδάκης, Ηλιάδης, Βαρδακώστας, Θανάση, Αλεξανδράκης, Γιαννάκης, Γιόβαν, Μένκσι, Γιαπράκης. (Τσιαφίτσας, Δούλος, Δεμερτζής, Γουρνής, Χαϊμανατζής, Γκόντε, Χαλίλι, Αδάμος).

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Σαββίδης, Σκόνδρας, Μπογιατζόγλου, Κατσανάς, Θεοδώρου, Ελευθερίου, Μίσχος, Λάμπρου, Τρίκκας, Καλαμαράς, Κούρος. (Θ. Ερμήλιος, Κωνσταντούρας, Χότζα, Σπυρόπουλος, Χειμάριος, Βεζιρτζόγλου, Φρούσης).



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ EVIASPORTS.GR






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου