Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΠΟΛΟ: Ο ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κατέκτησε την 4η θέση στη Γ' Εθνική!

Μια μεγάλη διάκριση κατέγραψε στο ενεργητικό της η ομάδα πόλο του ΝΟ Αλιβερίου, που κατετάγη 4η στη Γ' Εθνική. Η ομάδα του ΝΟΑ αρχικά πήρε την πρώτη θέση στην Α' φάση στον όμιλο της Λαμίας, με τη συμμετοχή και του ΝΟ Χαλκίδας.

Οι δυο ομάδες της Εύβοιας έκαναν το "1-2" (πρώτος ο ΝΟ Αλιβερίου) και προκρίθηκαν στην "8αδα" της Θεσσαλονίκης, αλλά ο ΝΟΧ δεν κατάφερε να δώσει το "παρών", λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο ΝΟΑ, όμως, ήταν εκεί και στον κρίσιμο ημιτελικό του final-4, παρότι προσπάθησε, γνώρισε την ήττα με 17-11 από τον ΣΑΠΚ Νεάπολης Θεσ/νίκης.

Ετσι, έχασε αυτόματα το εισιτήριο της ανόδου. Στον δεύτερο ημιτελικό το Μαρούσι νίκησε 14-5 το ΝΟΘΑ Καβάλας και έγινε η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο. Το Μαρούσι την πρώτη μέρα νίκησε με 17-6 το ΝΟΑ, σε ματς για να κριθούν οι διασταυρώσεις στο final 4, αφού και οι δυο ομάδες θα περνούσαν στην τετράδα, μετά την απουσία του ΝΟΧ (σ.σ. τελικά ο ΝΟΑ ...έπεσε πάνω στον πρώτο του άλλου ομίλου, τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης).

Στον μικρό τελικό για τις θέσεις κατάταξης στην 4αδα ο ΝΟ Αλιβερίου έπαιξε με την Καβάλα και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 21-19, με το ΝΟΑ να εκφράζει και κάποια "παραπονάκια" για τη διαιτησία. Οι Αλιβεριώτες κατέλαβαν την 4η θέση ανάμεσα σε 19 σωματεία συνολικά στη Γ' Εθνική και η επιτυχία τους αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι εν έτη 2022 η περιοχή δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει κολυμβητήριο και οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου προπονούνται στη θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου