Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά

Την Παρασκευή 18/08/2017, στις 18:00, στο Γήπεδο Γυμνού, διεξήχθη το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και...
αρχηγού του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού επί σειρά ετών. Το εν λόγω Τουρνουά σε αγώνες μη κατάταξης και χωρίς βαθμολογία, διάρκειας 30 λεπτών έκαστος, συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων-βετεράνων ποδοσφαιριστών των ακόλουθων ποδοσφαιρικών σωματείων: Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, Α.Ο.Αμαρυνθιακός και ΦΣ Ταμυναϊκός Αλιβερίου. 
Μετά το τέλος των αγώνων μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των παλαιμάχων έλαβε χώρα απονομή τιμητικής πλακέτας και κάδρου φανέλας στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην Πρόεδρο του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού κ. Τριαντάφυλλο Σταματάκο, για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Επίσης, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα η ομάδα παλαιμάχων του ΦΣ Ταμυναϊκού Αλιβερίου για την προσφορά της στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και ευρύτερα. 
Μετά το τέλος των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε απονομή κυπέλων και αναμνηστικών πλακετών στους αρχηγούς των ομάδων παλαιμάχων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.
Η πρόθεση της οικογένειας Ιωάννη Ε. Χαϊνά είναι το τουρνουά ποδοσφαίρου στην «Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά» να καταστεί θεσμός στα ευβοϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα που αφενός θα τιμά τη μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, ως ανθρώπου και ποδοσφαιριστή και αφετέρου μέσα από τις βραβεύσεις θα αποτυπώνονται οι αρχές, οι αξίες, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και εν γένει των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παλαίμαχοι του Ταμυναϊκού ήταν οι νικητές του τουρνουά, επικρατώντας του Αμαρυνθιακού 2-0 με γκολ των Γκίκα & Καβαλάρη, ενώ με 4-1 επί του Όλυμπου Γυμνού με χατ-τρικ του Κώστα Καβαλάρη και ένα του Τσούμαρη, για τον Όλυμπο σκόραρε ο Ντούρμας.
Οι "γείτονες"  Όλυμπος Γυμνού & Αμαρυνθιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με γκολ των Αντωνίου και Σαββόπουλου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου